Huippusuositun Syke-sarjan 12. tuotantokausi alkaa Ruudussa 13. toukokuuta. Kaudella nähdään tuttujen Syke-hahmojen lisäksi muun muassa edelliskaudella debyytin tehnyt Janni Hussi sekä Mikko Nousiaisen näyttelemä uusi hahmo.

Mikko Nousiainen muistetaan muun muassa rooleista elokuvissa Levottomat, Valmentaja ja 70 on vain numero sekä tv-sarjoista Klikkaa mua, Ex-onnelliset, Karppi ja Ivalo.

Varo juonipaljastuksia

Traumapolilla aloittaa uusi sydän- ja verisuonikirurgi Lauri (Mikko Nousiainen). Taitava tulokas pääsee työskentelemään läheisesti Johannan (Leena Pöysti) kanssa ja innostaa tätä jatkamaan väitöskirjaansa. 

Maxin (Antti Luusianiemi) haave isyydestä on viimein toteutumassa Jannican (Helmi-Leena Nummela) kanssa. Jannica joutuu polin juorujen kohteeksi ja hänen toleranssinsa alkaa pettää. Hän päättää olla viimeiseen asti töissä, mutta synnytys käynnistyykin dramaattisesti etuajassa.  

Työpariksi joutuneiden Niken (Janne Saarinen) ja Vilman (Janni Hussi) välit rakoilevat edelleen eikä Nikke helpota tilannetta uhkailemalla Vilmaa sääntörikkomuksesta. 

Lenita (Lena Meriläinen) haluaa edetä urallaan ja tekee ovelan ratkaisun. Myös Ainoa (Amelie Blauberg) onnistaa työrintamalla ja hän saa osaamisestaan hienon tunnustuksen. Menneisyys kuitenkin vaanii jo kulman takana.

Sonja (Iida-Maria Heinonen) tekee paluun traumapolille, mutta huomaa pettymyksekseen Jessen (Sebastian Rejman) menneen jo askeleen eteenpäin. 

Ellan siskon hoitaminen on lähentänyt Ellaa (Sanna Stellan) ja Ilmaria (Matti Ristinen). Ella ei kuitenkaan ole varma, onko hän halukas sitoutumaan suhteeseen. 

Jarin (Nicke Lignell) on vaikea suhtautua Santerin (Akseli Kouki) ja Leevin (Valtteri Lehtinen) suhteeseen. Hän kokee jäävänsä muuttuvan maailman jalkoihin. 

Sykkeen vakiohahmoihin kuuluvat Lenita (Lena Meriläinen), Johanna (Leena Pöysti), Max (Antti Luusuaniemi), Ilmari (Matti Ristinen), Aino (Amelie Blauberg), Leevi (Valtteri Lehtinen), Jesse (Sebastian Rejman), Marjut (Jaana Pesonen), Jari (Nicke Lignell), Sonja (Iida-Maria Heinonen), Jannica (Helmi-Leena Nummela), Lauri (Mikko Nousiainen), Nikke (Janne Saarinen), Santeri (Akseli Kouki), Vilma (Janni Hussi), Artturi (Juha-Tapio Arola), Elina (Krista Putkonen-Örn) sekä Uffe (Pedram Notash). 

12. kaudella vierailevissa rooleissa nähdään muun muassa Malla MalmivaaraHelena RängmanAamu MilonoffPihla MaalismaaEsko RoineDeogracias Masomi ja Elmer Bäck

Lue myös:

Esko Kovero joutui tiukan haasteen eteen Salatut elämät -sarjan kuvauksissa: ”Me olimme pakotettuja tähän järjestelyyn”

Johanna Ruonala paljastaa, kuinka onnistui nappaamaan halutun Salkkarit-roolin – ”Tuntui, että lahjat menivät hukkaan”