Syke-sarjan uusi 12. tuotantokausi alkaa Ruudussa toukokuun 13. päivä. Suosikkisarjassa instrumenttihoitaja Uffea esittävä Pedram Notash kertoo, että hahmon näyttelemisessä haastavinta on ollut lääketieteelliset sanat.

– Onneksi meillä on suvussa paljon hoitajia niin voin kysyä heiltä. Lisäksi meillä on kuvauksissa paikalla aina myös henkilö, jolta voi varmistaa, että sairaala-aiheiset sanat ja tilanteet menevät varmasti oikein, näyttelijä kertoo Metropolille Sykkeen 12. tuotantokauden pressitilaisuudessa.  

Joskus katsojilla voi mennä roolihahmo ja näyttelijä sekaisin, mutta Pedramille ei näin ole käynyt.

– On minua joskus kutsuttu roolihahmon nimellä, mutta ei ihmiset oleta, että käyttäytyisin kuten Uffe. 

– Lääketieteellisiä neuvoja ei onneksi ole kysytty! Välillä olen miettinyt, että pystyisinkö itse oikeasti tekemään tuollaista työtä. Ja vastaus on ei, se vastuu on niin suuri toisesta ihmisestä. On pelottava ajatus, että toisen henki olisi minun käsissäni, ei voisi tehdä virheitä, näyttelijä miettii.

Hääjuhlat heinäkuussa

Pedram meni viime elokuussa naimisiin Gigantissa keittiösuunnittelijana ja myyjänä työskentelevän vaimonsa kanssa. Häiden piti olla isot, mutta koronan takia koko hääjuhla piti perua.

– Olimme jo ehtineet varata siviilivihkijän niin päätimme pitää sen kuitenkin ja menimme naimisiin. Vaihdoimme vain vihkimispaikkaa. 

– Nyt vihdoin heinäkuussa pääsemme pitämään haluamamme isot hääjuhlat, jossa on paikalla kaikki läheisimmät ystävät sekä perhe. Juhlat vietetään saaressa, on hienoa juhlia siellä veden ja luonnon ympäröimänä. Olen luontoihminen, on rauhoittavaa olla luonnon keskellä hiljaa ja vain kuunnella, näyttelijä kertoo.

Lue myös:

Esko Kovero joutui tiukan haasteen eteen Salatut elämät -sarjan kuvauksissa: ”Me olimme pakotettuja tähän järjestelyyn”

Johanna Ruonala paljastaa, kuinka onnistui nappaamaan halutun Salkkarit-roolin – ”Tuntui, että lahjat menivät hukkaan”