Tunnettu suomalainen iskelmälaulaja Suvi Teräsniska kertoi viime syksynä Nelosella esitetyssä Vain elämää -ohjelmassa läpikäyneensä puolisonsa Simo Aallon kanssa suuren aviokriisin. Simo ja Suvi tapasivat yhteisten töidensä kautta, sillä Simo on Suvin bändin valo- ja äänimies.

Pariskunta avioitui vuonna 2014, ja heillä on kolme alle kouluikäistä poikaa. Vain elämää -ohjelmassa Suvi sanoi haastavan tilanteen taustalla olleen läheisten ihmisten menetykset.

– Meillä on meneillään kriisi, jota me käymme läpi, mutta siinä on paljon hyvää. Me olemme molemmat hakeutuneet terapiaan. Olen onnellinen siitä, että olemme päässeet purkamaan asioita ihan kahdestaan sellaisella uudella tasolla, jolla emme ole koskaan ennen keskustelleet, vaikka me olemme olleet mieheni kanssa 10 vuotta yhdessä, Suvi kuvaili ohjelmassa kyyneleet silmissä.

Nyt Suvi ja Simo nähdään yhdessä tuoreessa Huvila & Huussi -ohjelman jaksossa. Viime kesänä kuvatussa ohjelmassa pariskunta vaikuttaa jälleen onnelliselta, eikä minkäänlaisia merkkejä kriisistä näy kameroille.

Simoa nähdään harvoin julkisuudessa, joten parin yhteinen esiintyminen telkkarissa on hyvin poikkeuksellinen asia.

Näet kuvia Simosta ja Suvista Huvila & Huussi -ohjelmassa alta.

Kuva: Nelonen
Kuva: Nelonen
Kuva: Nelonen

Huvila & Huussi -ohjelmassa Simo ja Suvi esittelevät kesällä 2020 ostamansa jokirantatontilla sijaitsevan kesämökin.

1960-luvulla rakennettu mökki kaipaa Suvin ja Simon mukaan kipesäti remonttia, jotta se vastaisi heidän tarpeisiinsa. Pariskunta toivoo mökkiinsä käytännöllisempiä ratkaisuja, modernimpaa keittiötä sekä avaruutta ja valoisuutta.

Lue myös:

Eeva: Suvi Teräsniska avoimena aviokriisistään – ”Minun on ollut pakko miettiä omaa toimintaani”

Suvi Teräsniska murtuu kyyneliin tv:ssä – paljastaa parisuhteensa tilan – ”Olemme hakeutuneet terapiaan”