Aikansa menestyneimpiin suomalaisiin jalkapalloilijoihin lukeutuva Aki Riihilahti rakastaa voittamista. Rakastava isä ei anna lastensa voittaa edes Afrikan tähdessä, ja pienenä isoveli pakotettiin pelaamaan mitä tahansa peliä niin pitkään, että Aki voitti.

TAUSTAA:Heidät nähdään Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa – parketilla nähdään ensimmäistä kertaa naispari!

– Teen mitä tahansa voittaakseni, niin myös TTK:ssa. Mutta aina reilulla pelillä, Aki toteaa tarkoittaen sataprosenttisesti joka sanaa MTV3-kanavan tiedotteessa.

HJK:n toimitusjohtaja ja kansainvälisen tason jalkapallovaikuttaja tietääkin, miten unelmia saavutetaan. Tärkeintä on keskittyminen olennaiseen. Sama pätee myös tanssissa, vaikka laji on miehelle täysin uusi. Entinen ammattilaisurheilija osaakin nimetä vahvuutensa saman tien.

– Olen nopea oppimaan, minulla on hyvä rytmitaju ja ennen kaikkea olen valmis treenaamaan loputtoman paljon, hän toteaa.

Tärkeää on, että homma ei saa mennä liian vakavaksi. Aki toteaakin, että tosikkoa miehestä ei saa millään. Suurimmaksi kannustimekseen Aki ilmoittaa omat lapsensa – he kun rakastavat katsoa ohjelmaa.

Kuva: MTV3

Tanssiopettaja Katri Mäkinen on erittäin tyytyväinen tähtioppilaaseensa, vaikka pari ei ole tanssinut vielä askeltakaan.

– Tuntuu, että kaksi samanlaista tyyppiä on nyt kohdannut toisensa. Kumpikin haluaa voittaa, treenata täysiä ja nauraa mahdollisimman paljon. Ja kaikista eniten kumpikin haluaa, että Aki oppii tanssimaan, Katri summaa.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelma alkaa sunnuntaina 29.8.

Lue myös:

Vappu Pimiä koki hurjan yllätyksen suorassa TTK-lähetyksessä – juontajia piinannut kauhuhahmo paljastui: ”Jumaliste muija!”

TTK-valmentaja Ansku Bergström poseeraa alasti: ”Minulla on voimakkaat lihakset ja pitkät raajat”