Suositti deittiohjelma Bachelor Suomi alkaa MTV3-kanavalla maaliskuussa. Tuleva tuotantokausi alkaa perinteisesti yhden Bachelorin voimin, mutta pian mukaan liittyy toinenkin hurmaava Bachelor sekoittamaan pakkaa. 

Perinteinen asetelma horjuu, kun naiset pääsevät tutustumaan molempiin miehiin ja nyt myös Bachelorit joutuvat taistelemaan huomiosta ylläpitääkseen naisten kiinnostusta. Naiset pääsevät punnitsemaan, millaista miestä he itse ovat etsimässä ja heillä on valta valita, kumpi miehistä kiinnostaa enemmän.

Ruususeremoniassa molemmat Bachelorit jakavat ruusuja rinta rinnan. Naisilla on mahdollisuus hyväksyä ruusu joko molemmilta tai vain heitä enemmän kiinnostavalta Bachelorilta. Mikäli yksi nainen saa ruusun molemmilta Bacheloreilta, voi se pahimmillaan tarkoittaa sitä, että useampi kuin yksi naisista joutuu lähtemään kotiin.

Jos aiemmilla kausilla on riittänyt draamaa ja romantiikkaa, niin nyt sen määrä tuplaantuu. Molemmat Bachelorit ovat mukana tositarkoituksella ja haluavat löytää itselleen Sen Oikean. He ovat komeita, älykkäitä, urheilullisia ja kohteliaita herrasmiehiä, joihin on helppo rakastua. Odotettavissa on suuria tunteita, ihastumista, intohimoa, pettymyksiä, mustasukkaisuutta, kilpailua, rakastumisen huumaa ja unohtumattomia hetkiä, jotka tarjoavat katsojalle pakoa arjen harmaudesta.

Pari vuotta sinkkuna ollut urheilutoimittaja

Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, on hurmaava sekoitus englantilaista charmia ja lappilaista lupsakkuutta. Valloittavan luonteen lisäksi hänellä on suuri sydän, joka sykkii romantiikalle.

Timo haluaa sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Hän on täysin kyllästynyt pinnalliseen deittailukulttuuriin. Sydämensä hän on valmis antamaan itsevarmalle, vakaasti omilla jaloillaan seisovalle naiselle, jolla on valoisa elämänasenne.

Timo arvostaa luotettavuutta, rehellisyyttä ja tahtoo puhua tunteista avoimesti parisuhteessa. Parin vuoden verran sinkkuna ollut urheilutoimittaja lähtee täysillä mukaan leikkiin. Uteliaana ja mieli avoinna hän odottaa kohtaavansa unelmiensa naisen.

Toinen Bachelor julkistetaan myöhemmin.

Bachelor 2022 –kausi alkaa MTV3-kanavalla ja maksuttomassa mtv-palvelussa ti 1.3. klo 21.

Lue myös:

Sara Parikka taustoittaa kirjassaan Salkkareiden jättämistä – ”Tykkään pelata varman päälle”

Sara Parikka myöntää olevansa tiukka kasvattaja kolmelle tyttärelleen – ”Vaadin käytöstapoja”

Teemu Selänteen Leevi-poika täytti 21 vuotta – Sirpa Selänteen synttäripäivitys hämmentää somekansaa