Nelosen Farmi Suomi -ohjelma saa jatkoa, kun joukko julkisuudesta tunnettuja kilpailijoita suuntasi tänään Pieksämäen seudulla sijaitsevalle maatilalle.

Joukko irtautuu täysin modernin maailman mukavuuksista ja elää maatilalla entisajan malliin askeettisissa oloissa ja kilpailevat erilaisissa maatilanhoitoon liittyvissä tehtävissä. Kisan voittaja kuittaa itselleen 30 000 euroa.

Mukana kisassa ovat Burgerimies Akseli Herlevi, kauneusalan yrittäjä ja somevaikuttaja Henny Harjusola, tosi-tv-voittaja Kristian Heiskari, juontaja ja monilahjakkuus Cristal Snow sekä sisällöntuottaja Gogi Mavromichalis. Mukana ovat myös malli ja yrittäjä Kelly Kalonji, somevaikuttaja Maiju Voutilainen, muusikko Tauski Peltonen, artisti Sani Aartela, vapaaottelija Teemu Packalén, ex-keihäänheittäjä Taina Ojaniemi, taideasiantuntija Pauliina Laitinen ja poliitikko Atte Kaleva sekä toimittaja Sanna Mämmi.

Selviytyjistä tuttu sopankeittäjä Juhana Helmenkalastaja tulee mukaan kesken kauden yllätyksenä muille kilpailijoille ja liittyy joukkoon hieman myöhemmin.

Ohjelma saa myös uuden juontajan, kun puikkoihin astuu Susanna Laine.

– Farmi on hirveän viehättävä ohjelma. Jännittävää päästä näkemään millaisia suhteita kilpailijoiden välille syntyy ja millainen ryhmädynamiikka muodostuu. Odotan paljon herkullisia juonnenkäänteitä ja hauskoja tilanteita, Susanna kertoo tiedotteessa.

Kuva: Nelonen

Farmi Suomi nähdään Nelosella ja Ruudussa 2022.

Lue myös:

Hanna Myllymaa on uusi Ensitreffit alttarilla -asiantuntija – yksi tärkeä seikka suosikkiohjelmassa kiehtoo häntä!

Salkkarit-tähti Tiia Elg innoissaan TTK-pestistä: ”Haaveeni toteutui”