Suomen suosituin komediaohjelma Putous tekee paluun helmikuussa. Tulevan 14. tuotantokauden näyttelijät paljastettiin MTV3-kanavan pressitilaisuudessa tiistaina.

Näyttelijäkaartissa ovat Pilvi Hämäläinen, Aku Sipola, Jyri Ojansivu, Maaria Nuoranne, Aapo Oranen, Mikko Töyssy ja Pihla Maalismaa. Ohjelman juontaa Putous-konkari Christoffer Strandberg.

– Tuntuu suurelta luottamuksen osoitukselta, että saan jatkaa Putouksen juontajana. Vaikka ohjelma onkin minulle rakas ja tuttu, ollaan taas jonkun uuden äärellä. Viime kausi oli pandemian takia ensimmäinen kausi ilman studioyleisöä, ja se muistutti minua komedian ja viihteen tärkeydestä. Koin kunniatehtävänä saada tarjota suomalaisten kotisohville naurua ja yhteisiä ilon sekä hämmästyksen hetkiä. Sillä linjalla jatketaan, enkä malta odottaa suoria lähetyksiä, jotta pääsen sanomaan: Rakkaat katsojat, tämä on Putous!, Christoffer Strandberg kertoo tiedotteessa.

Uutena näyttelijänä aloittava Aku Sipola on näyttelijä Minka Kuustosen puoliso. Aku on nähty aiemmin muun muassa Uusi päivä- ja Salatut elämät -sarjoissa.

Lue myös:

Kiti Kokkosen pieleen mennyt videohaastattelu leviää somessa: ”Vatsalihakset ei kestä lisää katselukertoja!”

Wau! Anne Kukkohovi viettelee seksikkäässä mustassa pitsibodyssa: ”Jessus mikä mimmi!”

Seiska: Matti Vanhasen ex-kohurakas Susan Ruusunen erosi – edusti minimittaisessa nahkahameessa