Lauantai-iltana huipentui vuoden 2022 Farmi Suomen finaali, kun kärkikolmikossa kilpailivat Taina Ojaniemi, Gogi Mavromichalis ja Teemu Packalén. Taina pääsi suoraan finaaliin vanhojen farmilaisten äänillä. Gogi ja Teemu kilpailivat keskenään toisesta finaalipaikasta. Kaksintaistelun vei lopulta Teemu ja hän pääsi taistelemaan voitosta Tainan kanssa. Teemu voitti kisan ylivoimaisesti.

Packalén julkaisi ohjelman jälkeen Instagram-tilillään iloisen kuvan voitostaan ja oli siitä silminnähden onnellinen.

– Mä voitin! Tää reissu oli mieletön. Ja siitä iso kiitos muille Farmilaisille, te ootte huikeita, love you, Teemu kirjoittaa.

Teemu jatkaa vielä, että voitonnälkä oli jäätävä ja motiivi reissulle oli todella henkilökohtainen.

– Mun suurin motiivi tälle reissulle oli tosi henkilökohtainen ja halu voittaa oli jäätävä! Mä halusin päästä sanoo ne sanat, jotka mulla jäi viime tappio matsissa sanomatta. Nyt mä tein sen ja oon maailman onnellisin. Tiiän, et pappa kattoo tätä pilven reunalta ja on ylpeä, Teemu kiteyttää.

Voitollaan Teemu nappasi itselleen kuohuvan ja kukkien lisäksi 30 000 euron voittopotin. Semifinaalissa hän kertoi mahdollisen voiton omistavansa edesmenneelle papalleen, joka pyöritti suvun maatilaa.

Lue lisää:

Teemu Packalén salasi Farmi-kilpailijoilta taustansa: ”Äkkiä tajusin, ettei siitä ollut mitään hyötyä”

Eevi Teittinen ja Teemu Packalén paljastivat tyttärensä nimen: ”Huikea likka!”