The Voice of Finland juhlii 10. juhlavuottaan ja sen kunniaksi katsojille tarjoillaan All Stars -kausi, jossa kaikkien aikojen parhaimmat The Voice of Finland -kilpailijat ottavat mittaa toisistaan!

Kaikki mukana olevat laulajat ovat päässeet aikoinaan mukaan TVOFin suoriin lähetyksiin ja jopa finaaliin, mutta eivät ole vielä voittaneet. All Stars kauden juontajina nähdään ohjelman aiemmilta kausilta tutut Elastinen, Michael Monroe ja Tarja Turunen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

– Upealta tuntuu taas istua tässä pitkästä aikaa! En malta odottaa, että kausi alkaa ja päästään taas kuuntelemaan hurja määrä hienoja laulajia ja tällä kertaa ekstrahienoja, koska kaikki on olleet jo liveissä mukana! Elastinen kertoo tiedotteessa.

– Tämä on hienoimpia asioita, mitä minulle on tapahtunut vuosikausiin. Olen kaivannut, ja sydän on ollut aina Voicessa. Harmitti silloin, kun se loppui, mutta nyt tämä on maailman paras pay back, että me ollaan täällä kolmestaan. Ei voi muuta kuin nauttia, tämä on aivan mieletöntä! riemuitsee Michael Monroe.

Tarja Turunen ja Elastinen kohtaavat uudella kaudella ensimmäistä kertaa toisensa tähtivalmentajien punaisissa tuoleissa.

– Tarja on minulle vähän yllätys, enkä ihan tiedä miten kova vastus hän saattaa olla. Michael on minun vanha arkkivihollinen kolmelta ensimmäiseltä kaudelta. Siihen olen jo tottunut vähän, että häntä vastaan joutuu tosi koville. Tarjasta saattaa tulla yllättävä vastus, Elastinen pohtii.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

All Starsissa on luvassa tunteikkaita jälleennäkemisiä ja häkellyttäviä hetkiä, kun kilpailijat astuvat takaisin lavalle, ja vain ääni ratkaisee. Tunnistavatko tähtivalmentajat pelkän äänen perusteella, ketkä ovat palanneet takaisin mukaan kisaan?

The Voice of Finland: All Stars alkaa Nelosella ja Ruudussa lauantaina 28. elokuuta.

Lue myös:

IL: Sairastapaus sotki The Voice of Finlandin kaksintaistelun – poikkeuksellinen keino käyttöön

Toni Wirtanen liikuttuu kyyneliin The Voice of Finland -esityksestä – avautuu isänsä kuolemasta: ”Kaikki särähti sirpaleiksi”