Vangitsevista valokuvistaan, lukuisista musiikkivideoista sekä tv-sarjasta Kullannuput tunnettu ohjaaja-valokuvaaja Viivi Huuska painaa töitä kalenteri tukossa ulkomaita myöten. Kun kutsu Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun tuli, valinta oli kuitenkin selvä.

TAUSTAA:Heidät nähdään Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa – parketilla nähdään ensimmäistä kertaa naispari!

– Tanssi on kuulunut elämääni aina. 16-vuotiaana tuli veivattua homobaarien taustatanssijana ja halusin jopa ammattitanssijaksi. Se adrenaliini, mitä etenkin esiintyminen tuo, sitä lähden hakemaan, Viivi ilmoittaa.

Tanssivuosista on kuitenkin jo aikaa, eikä tekniikka kuulunut ikinä kiinnostuksen kohteisiin. Myös paritanssi on aivan uusi aluevaltaus. Rytmin ja liikkeen luominen yhdessä toisen ihmisen kanssa tuntuu Viivistä erittäin kiinnostavalta – onhan tanssi äärimmäisen intiimi asia. Viivi kuvaileekin itseään ihmisenä intensiiviseksi ja herkäksi.

– Olen tosi kiinnostunut ihmisistä ja tulen oikeastaan kaikkien kanssa toimeen, vaikka aluksi saatan olla porukassa hiljainen. Niin ja olen tosi kova kiroilemaan, hän nauraa.

Kuva: MTV3

Viivi tunnetaan vahvoista visuaalisista maailmoista, joissa värien räiskettä tai outouden elementtejä ei turhaan säästellä. Samaan pyritään myös TTK-parketilla. Tanssiopettaja Matti Puron tavoitteena on saada Viivistä kuoriutumaan koko syksyn kohahduttavin tanssikuningatar. 

– Viivi on räiskähtelevä ja pirskahteleva persoona. Hänellä on intoa sekä vahvat visiot, joka lupaa hyvää, Matti kiittelee. 

Tanssii tähtien kanssa -ohjelma alkaa sunnuntaina 29.8. 

Lue myös:

Vappu Pimiä koki hurjan yllätyksen suorassa TTK-lähetyksessä – juontajia piinannut kauhuhahmo paljastui: ”Jumaliste muija!”

TTK-valmentaja Ansku Bergström poseeraa alasti: ”Minulla on voimakkaat lihakset ja pitkät raajat”