Tanssii tähtien kanssa – ohjelmaa jo kymmenen kauden ajan juontaneet Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi yllätettiin toden teolla sunnuntain suorassa semifinaalilähetyksessä.

Kaksikko hämmentyi totaalisesti, kun radiojuontaja Suvi Hartlin ilmestyi lavalle tanssituomari Jukka Haapalaisen sanojen saattelemana.

– Tämä osuus ei näkynyt teidän käsikirjoituksessanne, niin kuin ilmeestä huomaa, Suvi aloitti Vapun ja Mikon ihmetellessä mitä tapahtuu.

Suvi ojensi molemmille Radio Novan tsempparipalkinnot, joita on TTK-ohjelmassa jaettu yleensä tanssipareille.

– Ei tää ole todellista, Mikko toisteli hämmentyneenä.

– Nyt on korkea aika palkita teidät. Olette juontaneet tätä ohjelmaa kymmenen kautta ja on valtavan harvinaista päästä tekemään näin pitkään yhtä tiettyä ohjelmaa. Kaikki ovat mykistyneitä siitä tyylistä, millä te teette tätä. Suurella sydämellä ja rakkaudella mikä välittyy tuonne kotisohville saakka, Suvi sanoi.

– Mua alkaa itkettää! Mä oon ollut radiossa tosi monta vuotta ja en ikinä saanut tätä radiota ja nyt mä sain tämän! Vappu hehkutti liikuttuneena.

Suvin mukaan kaksikosta on tullut kuluneiden vuosien aikana TTK:n sielu, äiti ja iskä.

– Me ei koskaan odotettaisi mitään tällaista, ei me sitä varten tätä tehdä. Sen takia se osuu suoraan syvälle sydämeen ja vaalitaan sitä aivan varmasti loppuun asti. Meille paras kiitos on se, että meidät pyydetään joka kausi takaisin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Vappu kuvaili tuntemuksiaan yllätyspalkinnosta vielä Instagram-tilinsä Stories-videolla heti lähetyksen jälkeen.

– Mut ja Mikko yllätettiin ihan totaalisesti ja se oli hämmentävää, koska yleensähän me tiedetään kaikki mitä lähetyksessä tapahtuu ja jos jotain yllätyksiä on niin tiedetään aina niistä.

– Näin sitä vaan vanhan konkarinkin saa yllätettyä. Olipa mahtavaa ja kiitos kaikille Radio Novan kuuntelijoille tästä ihanasta tunnustuksesta.

Lue myös:

Vappu Pimiä julkaisi kuvien kera onnittelut miehelleen – seuraajat ällistyivät näystä – ”Nyt äkkiä vinkit kehiin!”

Emilia Vuorisalmi kommentoi suorassa lähetyksessä äitinsä kuolemaa – myös Mikko Leppilampi muisteli syöpään menehtynyttä entistä anoppiaan