Kirjailija Kari Hotakainen, 65, on hauskuuttanut jo vuodesta 2016 suositussa Pitääkö olla huolissaan? -paneeliohjelmassa yhdessä toimittaja Miika Nousiaisen, kirjailija Tuomas Kyrön ja ohjelmaa juontavan Jenni Pääskysaaren kanssa. Ohjelman uusin kausi tulee kuitenkin olemaan hänen viimeinen kautensa panelistina.

Hotakainen kertoo MTV:n tiedotteessa, että on nauttinut ohjelman nuorekkaasta, asiattomasta ja energisestä ilmapiiristä, mutta haluaa jatkossa keskittyä kirjoittamaan.

– Ohjelman tekeminen on ollut erittäin virkistävää, hauskaa ja noloa, eli kaikkea sitä mitä elämä parhaimmillaan on. Päiväni ovat numeroidut eli haluan keskittyä loppuelämäni kirjoittamaan mitä huvittaa, ilman ainuttakaan aikataulua. Katson, että olen antanut kaikkeni ja lähden hyvillä mielin, tosin haikeana, Hotakainen perustelee päätöstään.

Ohjelmassa paneudutaan kansalaisten lähettämiin huoliin, mutta Hotakaisen mukaan hänen lähdöstään ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan.

– Ohjelman perusidea on niin vahva, että jos sieltä häviää yksi pälvikalju, ei ohjelma siihen kaadu. Sitä paitsi jäljelle jää monta hyvää tuuheatukkaisempaa.

Kuva: MTV

Pitääkö olla huolissaan? uusi kausi alkaa sunnuntaina 13. helmikuuta MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

Salatut elämät -sarja saa uuden näyttelijän – Sallan äidiksi hyppää tunnettu näyttelijä: ”Hyppäsin kattoon ajatuksissani, kun minua kysyttiin sarjaan!

Yllätysilmoitus! Satu Tuomisto palaa televisioon livelähetysten juontajana: ”Jännittää heittäytyä uuteen”