Huippusuosittu Yökylässä Maria Veitola -ohjelma palkittiin viikonloppuna arvostetulla Kultainen Venla -palkinnolla. Sarja valittiin Suomen parhaaksi keskusteluohjelmaksi kuudennen kerran putkeen.

Ilouutinen on innostanut Maria Veitolan kirjoittamaan luotsaamastaan ohjelmastaan omalle Instagram-tililleen. Julkaisussaan Veitola paljastaa syyn ohjelmansa suosioon.

– Me voitettiin kuudes parhaan keskusteluohjelman Kultainen Venla putkeen Yökylässä Maria Veitola -ohjelmalla! Kiitos, kiitos, kiitos! Veitola hehkuttaa päivityksessään.

– Ihanaa saada tunnustusta pitkäjänteiseisestä ja kunnianhimoisesta työstä. Me suhtaudutaan kausi toisensa jälkeen jokaiseen uuteen jaksoon niin, että tehdään ”paras jakso ikinä.” Rakastamme hioa tätä timanttia, hän jatkaa.

Postauksensa yhteyteen Veitola on lisännyt kuvan Yökylässä-tiimistään.

– Me ollaan pyritty luomaan Yökylässä Maria Veitola -ohjelmasta turvallinen ja silti rohkea tila, jossa on hyvä ja helppo olla. Ohjelma, jossa jokainen saa tulla näkyväksi ja kuulluksi juuri sellaisena, kuin on. 

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Palkitut ohjelmat eivät synny itsestään. Niitä tekevät ihmiset. Katsokaa tätä kuvaa. Nämä viisaat ja taitavat tv-alan ammattilaiset kohtaavat kanssaihmisensä kauniisti, kunnioittavasti ja tasa-arvoisesti. Se ei ole aina itsestäänselvyys, tälläkään alalla. Mutta vain niin luodaan turvallisia, rohkeita tiloja, myös työnteolle. Kiitos rakas tiimi, että minäkin saan loistaa omana itsenäni. Ja pyjamassa, mikä on tietty parasta, Veitola kiteyttää.

Kirjoituksessaan Veitola kiittää niin työkavereitaan, Yökylässä-ohjelman päähenkilöitä kuin sarjan katsojia.

Lue myös:

Maria Veitola avoimena ensimmäisestä paniikkikohtauksestaan – tunnettu näyttelijäystävä riensi apuun: ”Luulin kuolevani”

Maria Veitola viettää pääsiäistä yllättävällä tavalla – ”Ei sentään ole lunta”