Joskus totuus todella on tarua ihmeellisempi, kuten näissä 11 tapauksessa, joissa ihmiset ovat kuolleet mitä erikoisemmilla tavoilla.

1. Kuolema tanssimalla

Vuonna 1518 Ranskan Strasbourgissa ihmisiä kohtasi erikoinen vitsaus. He eivät nimittäin voineet lakata tanssimasta. Tanssimisen aloitti Frau Troffea, joka sai lopulta satoja seuraajia. Ihmiset tanssivat kirjaimellisesti tauotta, minkä vuoksi useat heistä kuolivat muun muassa uupumukseen ja sydänkohtaukseen. Vieläkään ei ole tiedossa, mikä villityksen sai aikaan.

2. Spontaani itsesyttyminen

Vuonna 1951 Mary Hardy Reeser poltti savukkeen ennen nukkumaanmenoa. Hän istui tuoliinsa tupakoimaan, mutta seuraavana aamuna hänet löydettiin tuhkaksi palaneena. Hänestä jäi jäljelle ainoastaan yksi jalka, joka oli yhä tohvelissa.
Asunto oli säilynyt lähes vahingoittumattomana. Spontaani itsesyttyminen on kiistelty aihe, ja FBI:n raportin mukaan naisen savuke oli sytyttänyt hänen yöpaitansa tuleen. Kysymyksiä herättää kuitenkin se, miksi ainoastaan nainen itse oli palanut ja tuli ei ollut levinnyt asuntoon.

3. Kielen pureminen

Allan Pinkerton puri kieltään kaatuessaan, mikä johti tulehdukseen, johon mies kuoli joitain viikkoja myöhemmin kotonaan Chicagossa.

4. Sirkusklovni

Vuonna 1854 13-vuotias William Snyder menehtyi, kun sirkusklovni pyöritti häntä ympäri pidellen kiinni hänen jaloistaan. Pojan kerrotaan kuolleen keuhkovaltimon repeämään.

5. Kuolema kompastumalla omaan partaan

Australialaisen Hans Steiningerin kerrotaan kuolleen vuonna 1567, kun hän kompastui yli 180 senttimetriä pitkään partaansa. Eräänä päivänä hän ei käärinyt partaansa ylös, kuten normaalisti, ja hänen kotonaan syttyi tulipalo. Mies pakeni paloa ja kompastui omaan partaansa, mikä johti hänen kuolemaansa. Tarinan todenperäisyydestä ei tosin ole sataprosenttista varmuutta.

6. Porkkanamehu

Vuonna 1974 Basil Brown kuoli porkkanamehuaddiktioonsa. Kuolinsyytutkimuksissa kävi ilmi, että Brown oli ottanut moninkertaisen annoksen A-vitamiinia kymmenen päivän sisällä. Samaan aikaan hän oli juonut arviolta noin 3,5 litraa porkkanamehua päivittäin. Hänen ihonsa oli muuttunut kirkkaankeltaiseksi. Patologi totesi porkkanoiden ja tablettien aiheuttaman A-vitamiinin yliannostuksen johtaneen maksakirroosiin, johon mies kuoli.

7. Kuolema nauramalla

Nauru voi todella tappaa. Jos henkilöllä on jo tiettyjä terveysongelmia, pitkä ja intensiivinen naurukohtaus voi aiheuttaa kuoleman. Muun muassa kreikkalaisfilosofi Khrysippoksen kerrotaan nauraneen itsensä kuoliaaksi, kun hän näki humalaisen aasin yrittävän syödä viikunoita.

8. Kuolema tavoittelemalla kuolemattomuutta

Venäläinen poliitikko Alexander Bogdonov oli kiinnostunut lääketieteestä, ja erityisesti verensiirrosta. Hän uskoi verensiirron olevan tie elämän pidentämiseen ja jopa kuolemattomuuteen.
Bogdonov suoritti itselleen useita verensiirtoja saavuttaakseen tavoitteensa, mutta ollessaan 54-vuotias hän teki erehdyksen siirtämällä itseensä verta opiskelijalta, jolla oli tuberkuloosi ja malaria. Verensiirto koitui Bogdonovin kohtaloksi.

9. Oluttulva

Vuonna 1814 lontoolaisessa panimossa rikkoutui useita olutsammioita, mikä johti lähes 1,5 miljoonan litran oluttulvaan. Kadulle tulvinut olut aiheutti valtavaa vahinkoa, ja kahdeksan ihmistä menehtyi.

10. Robotti

Vuonna 1979 Robert Williams työskenteli autotehtaan liukuhihnalla. Hän meni varastoon hakemaan osia, kun robotti, joka keräsi osia samalta alueelta, löi häntä päähän.

11. Vessasalamurha

Useampi ihminen on joutunut salamurhan uhriksi vessakäynnillään. Kuningas Edmund II:n kerrotaan kuolleen vuonna 1016 puukotuksen tai varsijousella ampumisen seurauksena hänen toimittaessa vessa-asioita.
Lähde: Bustle
Kuva: Pixabay