Varoitus: videon kuvat eivät sovi herkille!

Yhdysvaltalainen Lynn Fleming matkusti poikansa Waden ja tämän vaimon kanssa Floridan paratiisimaiselle Coquina Beachille. Kaikki meni lomalla hienosti, kunnes harmittomalta vaikuttaneella kompastumisella oli traagiset seuraukset.

Wade kertoi Fox 13 Newsille, että hänen äitinsä astui vedessä kahlatessaan pohjassa olleeseen huomaamattoman pieneen painaumaan ja kompastui.

Lynnin polveen tuli alle kaksisenttinen haava. Haavan alueen turvotus saatiin ensin paremmaksi, mutta haava ei umpeutunut normaalisti ja Lynnille nousi kuume. Sairaalassa hänelle annettiin jäykkäkouristusrokote ja antibiootteja. Pian kuitenkin huomattiin, että hänen tilansa olikin luultua vakavampi. Hänellä todettiin nekrotisoiva faskiitti, eli lihansyöjäbakteeri, joka syö lihasta ja kudoksia. Häntä yritettiin leikata, mutta mikään ei enää auttanut.

Terveysviranomaisten mukaan joka kolmas lihansyöjäbakteerin uhreista menehtyy. Niin kävi valitettavasti myös Lynn Flemingille traagisen kompastumisen seurauksena.

Lihansyöjäbakteeri viihtyy lämpimässä suolaisessa vedessä. Viranomaiset varoittavat ihmisiä olemaan menemättä lämpimään veteen, jos ihossa on pienikin haava. Kahlatessa kannattaa pitää jalassa rantasandaaleja, jotta välttyy pienten kivien tai muiden terävien pohjassa olevien esineiden viilloilta.

Alla video tapahtuneesta. Videon kuvat eivät sovi herkille!

Lähde ja kuva: Fox 13 News