SDP on saanut suuren määrän kritiikkiä sen jälkeen, kun se nimitti uudeksi puoluesihteerikseen Mikkel Näkkäläjärven, 33.

Moni ihminen ihmetteli kuinka eläinrääkkääjä voi päästä näinkin poliittisesti merkittävään asemaan.

SDP:n tilanne ei helpottunut myöskään, kun Saksan suurin iltapäivälehti Bild julkaisi nettiin vuotaneita valokuvia, joissa Antti Lindtman poseeraa natsitervehdysten merkeissä.

– Hitler-tervehdysjuhlat ja kissantappo. Suomen demarijohtajien hurja menneisyys, otsikoi Bild verkkouutisensa.

SDP:n uuden puoluesihteerin hirmuteot nousivat taas pinnalle: ”Ehkä se oli vain nuorten järjetön päähänpisto”

Antti Lindtman hehkutti Ruotsin sosialidemokraattien ja Suomen sosialidemokraattien välistä yhteistyötä.

– Videoyhteys Ruotsin sosialidemokraattien puheenjohtaja Magdalena Anderssonin kanssa, Antti kertoo juhlavasti.

”Hienoa päästä keskustelemaan Magdalenan kanssa”

– SDP:llä on aina ollut vahva ja läheinen suhde pohjoismaisiin sisarpuolueisiinsa, ja erityisen läheinen tämä suhde on Ruotsin sosialidemokraatteihin. Näin tulee olemaan myös jatkossa, ja oli hienoa päästä heti puoluekokousviikonlopun jälkeen keskustelemaan Magdalenan kanssa.

”Sosialidemokraatit ovat taas pian pääministeripuolue Suomessa ja Ruotsissa.”

– Yhteisenä tavoitteenamme on, että sosialidemokraatit ovat taas pian pääministeripuolue Suomessa ja Ruotsissa. Teemme joka päivä työtä sen eteen, että huomenna on paremmin kuin tänään.

– Viestini Magdalenalle oli myös, että tulemme antamaan kaiken tukemme ja apumme siihen, että Ruotsin Nato-jäsenyys voisi toteutua mahdollisimman nopeasti, Antti kertoo seuraajilleen Instagramissa.

Suomen ja Ruotsin demarien yhteistyötä hehkuttava julkaisu kääntyi kuitenkin negatiivisten kommenttien vyöryksi.

– Entä eläinten arvo? #kissanarvo ? Puoluesihteerinne kiduttaman, rääkkäämän, lapiolla hakkaaman ja elävältä polttaneen kissan ja sen 8 pennun arvo?

Mikkel on yrittänyt piilotella tapahtumaa ja anteeksipyyntö tuli pakon edessä kun HS ennätti julkaista asiasta aikoinaan. Se ei ole anteeksipyyntö eikä hän ole osoittanut oikeasti katuvansa asiaa.

Asia yritetään lakaista maton alle kommentteja poistelemalla ja käyttäjuä estämällä. Tämä vain osoittaa lisää välinpitämättömyyttä asiaa kohtaan. Ei teitä eläinten arvot kiinnosta, kunhan oma imago pysyy, eräs seuraaja tilittää.

”Paha virhearvio”

– Ihmisarvo jakamaton, eläimillä ei niin väliä? Oli sinulta Antti paha virhearvio luulla, että kansalaiset hyväksyvät puoluesihteeriksenne henkilön, joka on tuomittu sadistisesta rikoksesta, josta hän on valehdellut v. 2019 puoluejohdolle allekirjoittamassaan vakuutuksessa, ettei ole tehnyt rikoksia. Siis tämä valehtelu tapahtui 4 vuotta sitten!! Ei mitään nuoruuden törttöilyä enää. Uskon, että tästä lähtee demarit jyrkkään laskuun, kuten itsekin varmasti tämän kommenttitulvan kautta ymmärrät, eräs kommentoi.

”Ei teistä kyllä pääministeripuoluetta Suomessa tule”

– Ei teistä kyllä pääministeripuoluetta Suomessa tule, kun ainakin eläimistä tykkäävät äänestäjät ja kaksinaismoralismiinne kyllästyneet ei jaksa katsella tota teidän temppuilua. Jatkossa jää ne ikänsä teitä äänestäneet jäljelle, joissa on luonnollinen poistuma vahvana, yksi seuraajista toteaa.

”Vinkkejä”

– Annatko vinkkejä Kissan tappamisesta?, raivostunut seuraaja kommentoi.

Kriittisiä kommentteja on useita kymmeniä ja SDP:llä on kova paikka selitellä itsensä pois tästä myräkästä.