Lassi julkaisi kuvan Facebookiin selässä olevasta erittäin irstaasta tatuoinnista, joka herättää paljon kysymyksiä.
Kuvassa näyttäisi olevan mieshenkilö, joka nuolee naisen alapäätä. Kuvan yhteyteen Lassi kirjoitti vain: ”Alrighty then…” ja sitten alkoi kommentteja satelemaan.
Selässä näkyy alempana myös vanha tribaalitatuointi ja Janniina kommentoi kuvaa näin: ”En tiiä kumpi noista on pahempi…” Myös Ninnu kommentoi nauraen, että: ”Ylempi on hienosti tehty, toi alempi ol vissii se paska?”
Ninnun kommentti herätti yllättäen myös paljon keskustelua siitä, mikä onkan tatuoinissa olevan nuolijan sukupuoli. Onko kyseessä poika, nainen, mies tai jokin muu?
Kuu kommentoi pitkällä tekstillä: ”Toki on pienempi paha arvailla tatskan, kuvan, sukupuolta kuin ihmisen, mut silti.. Mistä me tiedetään, jos tolle, jonka selässä toi on, koko juttu se, et toi on nainen tai muunsukupuolinen? Itellä reidessä kuva tyypistä muna pystyssä, enkä mä oo ottanu tatskaa ajatuksella, että siinä on mies. Ei. Siinä on hyvännäköinen ihminen, jolla on kulli. Eikä sitä myöskään saa mieheksi kutsua. Maailmassa on ihan tarpeeks kuvattu miehiä ja naisia, mut tatskat jättää joko määrittelemättä, tai ehkä tulevat kuvaa muunsukupuolisia.”
Keskustelu sukupuolesta jatkui kommenteissa Kuun ja muiden kesken. Katso alta irstas tatuointi ja tsekkaa keskustelu, joka lähti hieman lapasesta.

Lähde ja kuva: Feissarimokat
Ylin kuva: Pixabay