Salatut elämät -sarjasta suomalaisille tunnetuksi tullut näyttelijä ja tanssija Emil Hallberg kokkaa tänään telkkarissa illallisen äidilleen, tanssija Helena Ahti-Hallbergille. Kyseessä on julkkiskokki Kari ”Kape” Aihisen luotsaama Illallinen äidille -ohjelma.

Illallisen aikana Emil ja Helena käyvät läpi suuria tunteita, kun Emil lukee ääneen äidilleen kirjoittamansa kirjeen. Koskettava kirje herkistää Helenan kyyneliin.

– Mamma rakas. Me harvemmin puhutaan mistään syvällisestä tai kovin tunteikkaasta muutenkaan, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö meillä sellaisia hetkiä ole ollut, aloittaa Emil kirjeensä.

– Olet aina ollut opettajani tanssisalilla ja vaikka en ole sitä sulle ääneen sanonut, niin olet aina ollut opettajani myös elämässä. Ihan niin kuin opin sulta miten rumbassa kävellään, niin olen oppinut että miten elämässä kävellään.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Lopulta sekä äiti että poika ovat liikutuksen vallassa, kun Emil toteaa avoimesti rakastavansa äitiään. Kirjeen päätteeksi kaksikko halaa toisiaan lämpimästi.

– Ja me lupasimme, että emme ikinä itke telkkarissa, Emil nauraa.

Kuva: MTV

Illallinen äidille -ohjelma MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20.

Lue myös:

Näyttelijä Emil Hallbergin suhde fitness-rakkaaseen vahvistuu – paljastivat seuraavan askeleen

Salkkarit-tähti Emil Hallberg yhteiskuvassa fitness-rakkaansa kanssa – katso söpö kuva!