NHL-tähti Mikael Granlundin ex-puoliso, Emmi Granlund, kirjoitti maanantaina ajatuksiaan muun muassa rahasta.

Emmi Granlund on eronsa jälkeen julkaissut paljon filosofista materiaalia Instagram-seuraajilleen. Emmi on pohtinut muun muassa sitä, mikä tekee ihmisistä onnellisia ja sitä kuinka luonnon tulisi olla osana kaikkien ihmisten elämää.

Kuva: AOP

– JUURTUMINEN, Emmi aloittaa kirjoituksensa.

– Tämä hetki on kaikki mitä koskaan on, kaikki mitä koskaan oli, kaikki mitä koskaan tulee olemaan. Kaikki on tarkoitettu tapahtuvaksi, joten anna sen vain olla. Päästä irti kontrollista. Rentoudu. Anna sen olla helppoa. Anna sen olla luonnollinen osa sinua. Valitse antautuminen ja tarkkaile, tämä hetki on lahja, se on lahja.

”Emme tarvitse miljoonia”

– Nyky-yhteiskunnassamme olemme unohtaneet, että tarvitsemme juurtumista luontoon tunteaksemme olomme turvalliseksi ja tasapainoiseksi. Olemme unohtaneet, että tunteaksemme olomme turvalliseksi, emme tarvitse miljoonia pankkitilillä vaan vain turvallisen tilan, jossa tunnemme juurtuneisuutta ja rakkautta. Jokainen meistä haluaa tuntea itsensä rakastetuksi, nähdyksi ja arvostetuksi. Voidaksemme tulla nähdyiksi sellaisina kuin todella olemme, meidän täytyy alkaa näyttäytyä sellaisina kuin olemme. Jossain matkan varrella olemme kuitenkin olleet niin häiriintyneitä tästä modernista elämästä ja sen kaikista houkutuksista, että olemme alkaneet tuntea olomme mukavan turraksi ja hyväksyneet tämän elämän olevan sitä, mitä se on, kyseenalaistamatta sitä enää. Kuinka surulliselta se kuulostaakaan?

”Älä anna tunteen määritellä sinua”

– Kannustan sinua pysähtymään hetkeksi nyt ja tuntemaan miltä ikinä tuntuukaan. Älä anna tunteen määritellä sinua: tunne ei ole sinä, se on vain tunne, joka kulkee lävitsesi. Jos tunnet olevasi surullinen tai ahdistunut, anna sen olla kehossasi, kunnes olet valmis päästämään siitä irti. Ja sitten, päästä irti. Päästä siitä irti, palanen palaselta, kuvitellen tunteiden virtaavan lävitsesi.

– Mitä hyvää elämässäsi on? Mitä hyviä asioita, tilanteita, tunteita sinulla on elämässäsi juuri nyt, Emmi päättää kirjoituksena kysymyksellä.