Facebookin perustaja ja toimitusjohtaja Mark Zuckerberg ärsyttää rennolla pukeutumistyylillään Wall Streetin bisnesanalyytikoita. Huppareihin ja farkkuihin pukeutuva Zuckerberg ei suostunut sonnustautumaan pukuun yhtiönsä pörssiin listautumisen kynnyksellä, vaikka hänellä oli tapaamisia tärkeiden sijoittajien ja analyytikoiden kanssa.

Eräs analyytikoista kommentoikin, että Zuckerberg ei ota asioita riittävän vakavasti tai kunnioita sijoittajia riittävästi. Hän piti rentoa pukeutumistyyliä bisnestapaamisten yhteydessä lähinnä epäkypsyyden merkkinä. Myös muut alan ihmiset ovat paheksuneet Facebookin perustajan pukeutumisyyliä.

Mark Zuckerberg on nähty ainakin kerran kravattiin ja kauluspaitaan pukeutuneena. Tuolloin hän tapasi Yhdysvaltain presidentin. Tennareista ja farkuista mies ei kuitenkaan luopunut edes maan päämiehen edessä.

Myös viime vuonna edesmennyt Applen perustaja Steve Jobs noudatti rentoa pukeutumistyyliä käyttämällä sinisiä farkkuja, tennareita ja poolopaitaa tilaisuudessa kuin tilaisuudessa.

Aiheesta uutisoi Tietoviikko