Tässä vinkit unelmien kohteille loputonta kesää varten – eivätkä ne maksa maltaita.

Hotels.com paljastaa, että hashtagin #summer käyttäminen Instagram-julkaisuissa lisää huikeasti tykkäyksiä, kommentteja ja jakoja – keskimääräisestä 3 prosentista 24 prosenttiin. Hotel Price Indexin (HPI) eli hotellien hintoja tutkivan indeksin lisäksi myös uudet sosiaalisen median tutkimustulokset osoittavat, että viime vuonna hashtagia #summerholiday (1,2 milj.) käytettiin lähes kolme kertaa enemmän kuin hashtagia #winterholiday (445 tuhatta). Hashtagia #summer käytettiin huimat 393 miljoonaa kertaa – #winter sen sijaan vain 121 miljoonaa kertaa.

Instagramin käyttäjät haluavat olla kuumien trendien aallonharjalla myös emojien suhteen. Kesäemojit, kuten 😎 (4,1 milj.) ☀ (2,3 milj.) ja 🌞 (1,8 milj.) peittoavat talviemojit, kuten ❄️ (365 tuhatta) ☃️ (287 tuhatta) ja 🏂 (255 tuhatta).

Hotels.com on tutkinut tapoja, joilla kesäkauden saa ulotettua vuoden ympäri – kohtuuhintaan. Hotels.comin 2019 Hotel Price Indexin (HPI) eli hotellien hintoja tutkivan indeksin avulla loma-asiantuntijat ovat koonneet 12 auringonpalvojille sopivaa trendikohdetta ympäri maailmaa.

Tältä videolta löytyy inspiraatiota, miten voit nauttia auringosta vuoden ympäri, ja videon alla on lisätietoja jokaisesta kohteesta.

Tammikuu: West Palm Beach, Yhdysvallat, maksimilämpötila 24 °C

Vältä tammikuun synkkyys matkustamalla tähän rentoon kesäkohteeseen, jossa hotellihinnat ovat laskeneet 4 prosenttia. Tuulessa huojuvia palmuja, valkoisia hiekkarantoja, vehreitä kasvitieteellisiä puutarhoja ja villiä yöelämää – tämä kuuma kohde tarjoaa kaikkea tätä. Varaa huone Boca Raton Plaza Hotel & Suitesista, alkaen vain 113 €/huone/yö.

Helmikuu: Mendoza, Argentiina, maksimilämpötila 31 °C

Mendoza on ihanteellinen paikka kesäfaneille, jotka kaipaavat muutakin kuin rannalla löhöilyä. Kun olet saanut tarpeeksesi alueen viinitiloista, kokeile ratsastusta Aconcagua-vuorella tai koskenlaskua Mendoza-joella. Kuuden prosentin lasku hotellihinnoissa on vain yksi lisäsyy sanoa helmikuussa lasilliselle Malbecia. Huoneet Esplendor by Wyndham Mendozassa alkaen vain 76 €/huone/yö.

Maaliskuu: Santos, Brasilia, maksimilämpötila 29 °C

Santosin merenrantakaupungilla on värikäs historia, ja paikalliset rakastavat kaupungin herkullisia mereneläviä ja vahvaa brasilialaista kahvia. Hotellien hinnat ovat laskeneet kolme prosenttia, joten nyt on loistava aika suunnata Santosiin. Ehdotuksemme paikaksi auringossa? Matkusta maaliskuussa ja majoitu Sheraton Santos Hoteliin, joka on tyylikäs 4,5 tähden hotelli aivan merenrannalla. Huoneet alkaen vain 105 €/huone/yö.

Huhtikuu: La Gomera, Espanja, maksimilämpötila 18 °C

Espanjan Kanariansaarten toiseksi pienin saari on täydellinen kohde seikkailunhaluisille auringonpalvojille. Saari on todellinen luonnonystävän paratiisi tuliperäisine vuorineen, mutkittelevine vaellusreitteineen sekä Garajonayn kansallispuistoa peittävine saniaismetsineen. Afrikan läheisyyden ansiosta kuuma sää tavoittaa saaren jo huhtikuussa. Majoitu Hotel Jardin Tecinaan, alkaen vain 191 €/huone/yö.

Toukokuu: Bari, Italia, maksimilämpötila 23 °C

Tämä Puglian alueella Italiassa sijaitseva vilkas kylä sopii erinomaisesti tutkimusmatkailuun; matkailijat voivat eksyä sen labyrinttimaisille kaduille, rentoutua salaisissa hiekkapoukamissa sekä ihailla kylän lumoavaa arkkitehtuuria. Bari on myös kulinaristien paratiisi – maista paikallisia herkkuja, kuten orechhietea, sgagliozze focacciaa ja panzerottia. Tuntuva viiden prosentin lasku hotellihinnoissa tarkoittaa, että voit nauttia pastan lisäksi aivan keskustan sydämessä sijaitsevan iH Hotels Bari Orienten majoituspalveluista. Huoneet alkaen vain 117 €/huone/yö.

Kesäkuu: Freiburg, Saksa, maksimilämpötila 23 °C

Tämä sykkivä yliopistokaupunki tunnetaan ”mustan metsän jalokivenä”, ja se onkin ihastuttava ja vielä suhteellisen tuntematon matkakohde. Kaupungin keskiaikaiset mukulakivikadut henkivät historiaa, ja kaupungin ruoka-, olut- ja museokulttuuri ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Freiburg on lisäksi loistava paikka Badenin viinialueen tutkimiseen. Kippistä neljän prosentin laskulle hotellihinnoissa ja majoitu Landgasthof Fischeriin, joka tarjoaa veloituksettoman aamiaisbuffetin ja pyörävuokrauksen. Huoneet alkaen vain 86 €/huone/yö.

Heinäkuu: Sile, Turkki, maksimilämpötila 34 °C

Mustanmeren rannalla paistatteleva viehättävä lomakylä sijaitsee vain 60 kilometrin päässä Istanbulista, joten matkailijat voivat nauttia samalla kertaa merestä, auringosta ja kaupunkilomasta. Pitkät hiekkarannat sopivat täydellisesti rentoutumiseen, ja istanbulilaiset saapuvat Sileen nauttimaan sataman tuoreesta kalavalikoimasta ja tutkimaan kylän kapeita, mutkittelevia katuja. Neljän prosentin lasku hotellihinnoissa ei myöskään ole pahitteeksi. Yövy Phellos Suitesissa vain lyhyen kävelymatkan päässä rannalta. Huoneet alkaen vain 79 €/huone/yö.

Elokuu: Aso, Japani, maksimilämpötila 28 °C

Aso-vuoren tulisi löytyä jokaisen seikkailuja rakastavan matkailijan kohdelistalta, sillä se on pullollaan salattuja luonnonihmeitä. Ason kaldera on maailman kolmanneksi suurin, ja alue on pöyristyttävän kaunis. Upeiden paikallisten kylien ja vehreän luonnon ympäröimä Aso tarjoaa elämyksiä jokaiselle matkailijalle. Viimeisen vuoden aikana hotellimajoitusten hinnat ovat laskeneet 5 prosenttia, joten nyt kannattaa pakata vaelluskengät reppuun ja varata viehättävä ryokan-tyylinen Tsuruya-hotelli. Huoneet alkaen vain 209 €/huone/yö.

Syyskuu: Busan, Etelä-Korea, maksimilämpötila 26 °C

Busanin vilkas kaupunki tarjoaa hiekkarantoja, historiallisia temppeleitä, mahtavaa ruokaa, upeita ostosmahdollisuuksia, kuumia lähteitä ja trendikkäitä panimoita. Syyskuun keskilämpötila on kuumimmillaan 26 astetta, minkä lisäksi hotellihinnat kaupungissa ovat laskeneet 3 prosenttia – Busan onkin juuri nyt täydellinen pakopaikka keskeistä kaupunkilomaa kaipaaville. Kattobaarilla varustetun Kent Hotel Gwangalli by Kensingtonin huoneet alkaen vain 95 €/huone/yö.

Lokakuu: Trang, Thaimaa, maksimilämpötila 26 °C

Tämä Etelä-Thaimaan helmi jää usein huomaamatta, vaikka sen tyynet rannat, kimalteleva sininen meri ja lumoava vedenalainen elämä tekevät siitä täydellisen kohteen vesipedoille. Tutki loputtomia merellisiä luolia ja snorklaa tai purjehdi Hat Chao Main kansallispuistossa. Kun nälkä yllättää, maista paikallisia herkkuja, jotka ovat hurmaava sekoitus thaimaalaisia, kiinalaisia, malesialaisia ja intialaisia vaikutteita. Hotellien hinnat ovat laskeneet 32 prosenttia, joten nyt on paras mahdollinen aika suunnata Trangiin. Majoitu neljän tähden Rua Rusada Hoteliin, jossa toimii myös kylpylä. Huoneet alkaen vain 79 €/huone/yö.

Marraskuu: Kota Kinabalu, Malesia, maksimilämpötila 31 °C

Haluaisitko nähdä orankeja heti aamusta, nauttia viidakkoretkestä iltapäivällä ja syödä illallista perinteisessä pitkätalossa? Siinä tapauksessa Kota Kinabalu on unelmiesi matkakohde. Tämä hurmaava itämalesialainen kaupunki tarjoaa paitsi ihania käsityöläistoreja ja herkullisia mereneläviä, myös kuplivia kuumia lähteitä, mutkittelevia jokiristeilyjä mangrove-soilla sekä mitä erilaisimpia vaellusreittejä Kinabalun kansallispuistossa. Kolmen prosentin lasku hotellihinnoissa tekee alueesta suorastaan trooppisen paratiisin. Nauti ylellisestä Hilton Kota Kinabalusta, huoneet alkaen vain 85 €/huone/yö.

Joulukuu: Daintree, Australia, maksimilämpötila 32 °C

Daintreessä lämpötila voi nousta jopa 32 asteeseen ja matkailijat voivat nauttia erilaisista seikkailuista, kuten jokiristeilystä krokotiilien keskellä, sademetsäkävelyistä sekä uimisesta upeilla hiekkarannoilla. Käytä hyödyksesi 16 prosentin lasku hotellihinnoissa ja majoitu viehättävään Daintree Wilderness Lodgeen. Huoneet alkaen vain 196 €/huone/yö. Muista ottaa kesäinen selfie koalan kanssa.

Lähde ja kuvat: Hotels.com