Henna Peltonen järjestää jälleen suositun Miss EW -kilpailun.
Luomukauneutta korostavaan kauneuskilpailuun etsitään luonnollisen kauniita ja aurinkoisia naapurintyttöjä. Kauneuskirurgiset toimenpiteet sekä näkyvät tatuoinnit ovat kisassa kiellettyjä. Edes hiusten pidennyksiä, irtoripsiä ja rakennekynsiä ei sallita.
Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty kauneuskilpailu toteutetaan vanhoja kauneusihanteita sekä perinteitä kunnioittaen.
– Kilpailun saama suosio yllätti minut viime vuonna. Olin jo pitkään kaivannut kilpailua, jossa arvostetaan luonnollisuutta ja jossa kauneutta ei rakenneta. Meillä on niin paljon upeita suomineitoja, joille ei tunnu olevan omaa kisaa, mutta satojen hakemusten määrä silti yllätti. Haluan Miss EW-kilpailun myötä tuoda esiin myös palaa Suomen historiaa ja Suomen upeaa luontoa. Tänä vuonna pääsemme tutustumaan Villilän Kartanon sekä Nakkilan historiaan. Halusin järjestää kilpailun, jollaista itse olin jo pitkään kaivannut ja on ollut ilo saada runsaasti palautetta, että tällaista ovat muutkin kaivanneet. Haluan kilpailulla vaikuttaa myös etenkin nuorten tyttöjen tämän päivän ulkonäköpaineisiin, Peltonen sanoo.

Finalistit kuvataan kesän aikana upeissa kuvissa, luvassa jälleen myös ikimuistoinen missikiertue ja finaali käydään 27.-28.7.2018 upeassa historiallisessa Villilän Kartanossa, joka sijaitsee Nakkilassa. Villilän Kartanoa emännöi nykyään Aikakoneesta tuttu ihastuttava Sani.
Kilpailuun osallistuvan tulee täyttää seuraavat ehdot:
– 18 vuotta täyttänyt
– Luonnollisen kaunis
– Hyvämaineinen
– Osallistujalle ei ole tehty kauneuskirurgisia toimenpiteitä
– Ei tatuointeja eikä lävistyksiä
Voittajakolmikolle on luvassa mm. hemmotteluloma Leville Villa Siljaan.
Sinustako Miss EW 2018? Lähetä kuvallinen hakemus 31.3.2018 mennessä osoitteeseen [email protected]
Kuvat: Mainosstudio Sanna H.