Meksikon pääkaupungissa Méxicossa sijaitsevassa La Feria -huvipuistossa on tapahtunut järkyttävä onnettomuus lauantaina.

Sky Newsin mukaan vähintään kaksi henkilöä kuoli ja usea muu sai vammoja, kun vuoristoradan takimmainen kärry suistui raiteiltaan.

Huvipuiston työntekijä kertoo nähneensä ihmisen lentäneen kärrystä ja muiden lyöneen päänsä kärryn pyörähtäessä kovalla vauhdilla.

18- ja 21-vuotiaat kuolonuhrit olivat molemmat miehiä. He olivat saaneet vammoja päähän ja muihin ruumiinosiin. Myös ainakin kaksi 27- ja 35-vuotiasta naista saivat vammoja onnettomuudessa ja heidät kuljetettiin sairaalaan.

Sosiaalisessa mediassa leviävällä videolla näkyy tilanne juuri ennen törmäystä, kun kärry heiluu kiskoilta irronneena letkan perässä.

Alustavien tutkimusten mukaan onnettomuus johtui mekaanisesta viasta, jonka takia viimeinen kärry irtosi letkasta ja putosi maahan noin kymmenen metrin korkeudesta. Imeisesti kärry myös törmäsi ennen putoamista vuoristoradan metallikehään.

Vuoristorata on kymmeniä vuosia vanha. Erään huvipuiston työntekijän mukaan vuoristoradan epäluotettavuus oli tiedossa, mutta asialle ei tehty mitään.

Viranomaiset tutkivat onnettomuutta huolimattomuudesta johtuneena kuolemantuottamuksena. Huvipuisto on suljettu tutkimusten ajaksi.

Alla video kammottavasta tilanteesta.

Fuerza Informativa Azteca

@AztecaNoticias
Este es el momento exacto en el que descarrilar un juego mecánico en la Feria de Chapultepec. Se reportan al menos dos muertos.

Lähteet: Sky News, Unilad

Kuva: Twitter / Azteca Noticias