Pääministeri Sanna Marinin joutui tällä viikolla massiivisen kohun keskelle. Pääministerin uutisoitiin juhlineen viikonloppuna helsinkiläisessä ravintolassa, vaikka hän sai illan aikana tiedon mahdollisesta altistumisesta koronalle, ja tämä on saanut suomalaiset raivon valtaan.

Nyt tapaukseen on ottanut kantaa tunnettu poliitikko ja liikemies Hjallis Harkimo. Harkimo ihmettelee omalle Instagram-tililleen julkaisemassaan päivityksessä, miksi tilanteesta liikkuu niin paljon ristiriitaista tietoa. Joidenkin lähteiden mukaan Marin oli jättänyt virkapuhelimensa kotiin eikä siksi saanut turvallisuusjohtajan karanteeniviestiä. Monet poliitikot ovat kuitenkin todenneet julkisuudessa, että tieto kyllä tulee aina perille, oli tilanne mikä tahansa.

– Koko se tiedottaminen oli ala-arvoista, Hjallis toteaa Instagram-videollaan.

Videolla Hjallis myös antaa Marinille suoran vinkin. Hänen mukaansa pääministeri olisi voinut antaa virkapuhelimensa turvamiehelleen. Ministereitä turvaavat henkilöt ovat poliisitaustaisia, erikoiskoulutettuja ja aseistettuja.

– Jos pääministeri pelkää, että se (puhelin) varastetaan, niin antaa sen siksi aikaa kun menee tanssilattialle tai ryyppäämään vaikka turvamiehelle, Hjallis tilittää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Hjallis Harkimo vietti laatuaikaa poikiensa kanssa – Janni Hussilta välitöntä kuittailua – ”Älä ota enää”

Hjallis Harkimo poseeraa miniäehdokkaansa Janni Hussin kanssa harvinaisessa yhteiskuvassa – ”Appiukko teki temput”