Hyvinvointiyrittäjänä ja tosi-tv-kasvona koko Suomelle tunnetuksi tullut Aki Manninen ajoi viikonloppuna asuntoautolla Norjaan yhdessä ystävänsä ja 12-vuotiaan kummipoikansa kanssa.

Tarkoituksena oli viettää rentoa kalastuslomaa ja ottaa etäisyyttä julkisista kohuista, joiden keskiöön Manninen on tänä keväänä joutunut.

Nyt Mannisen reissu on kuitenkin saanut ikävän käänteen, sillä Norjan poliisi määräsi kolmikon ottamaan suunnakseen koto-Suomen. Syynä tähän oli vallitseva koronatilanne.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä norjalainen Nordlys-lehti. Suomessa Mannisen kalastusreissun päättymisestä kertoi Iltalehti.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Iltalehden tuoreessa haastattelussa Manninen sanoo, että hänen Norjan matkansa oli herättänyt runsaasti keskustelua eri sosiaalisen median kanavilla. Norjan poliisin mukaan useat suomalaiset olivat soittaneet heille ilmiantaakseen Mannisen laittoman oleilun maassa.

Manninen ystävineen joutui poliisikuulusteluihin, josta heidät passitettiin kotiin.

– Siellä me istuimme oikein kopissa. Samalla selvisi, että Norjan puolella rajavalvonta oli pettänyt. Me olimme tulleet maahan hyvässä uskossa, ja uskoimme toimineemme säädösten mukaan, Manninen toteaa Iltalehdelle.

Tilanne lähinnä naurattaa Mannista, joka on saanut kokea jos jonkinmoisia haasteita tämän kevään aikana.

– Ensin tuli kenkää Neloselta, nyt kalareissulta, Manninen kuvailee nauraen.

Lue myös:

Aki Manninen lähti yllättäen asuntoautolla Norjaan – avautuu kuumottavasta rajanylityksestä: ”Meinasi tulla p*ska housuun”

IL: Aki Manninen sai potkut Suurin pudottaja -pestistä – lataa suorat sanat: ”Kyllä menee rumaksi yhden ihmisen kohtelu”