Hyvinvointiyrittäjä Aki Mannisen oli tarkoitus toimia tulevalla Nelosen Suurin pudottaja -kaudella valmentajana, mutta Iltalehden saamien tietojen mukaan Mannisen tilalle etsitään tällä hetkellä uutta valmentajaa.

Iltalehden artikkelin perusteella syynä tähän on massiivinen kohu, jonka keskiöön Manninen perheineen joutui noin kuukausi sitten. Mannista syytettiin sovinistiksi ja naisvihaajaksi hänen Selviytyjät Extra -ohjelmassa laukomiensa vitsien vuoksi.

Manninen itse on kiistänyt julkisuudessa someväen esittämät syytökset, eikä aio pyytää sanomisiaan anteeksi.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Potkut Suurin pudottaja -ohjelmasta harmittavat Mannista.

– Olin raivannut kalenteristani tilaa jo suullisesti luvattuja kuvauksia varten. Sen takia jouduin perumaan muita työkeikkoja. Lisäksi tv-kuvauksien palkkio jäi saamatta, Manninen kommentoi Iltalehdelle.

Mannisen mielestä potkut tv-ohjelmasta ovat täysin kohtuuttomat kaiken sen henkisen rasituksen päälle, mistä hän on viimeisten viikkojen aikana joutunut kärsimään.

– Kyllä menee aika rumaksi yhden ihmisen kohtelu. Se, että minut jo henkisesti nujerrettiin, ei riittänyt. Nyt piti vielä viedä elinkeinokin pois, Manninen lataa.

Lue myös:

TV: Aki Manninen pohtii syvällisesti elämäänsä – käynyt läpi rankkoja vaiheita: ”En ole sellainen, miksi minua väitetään”

Kohun keskelle joutunut Aki Manninen kritisoi rajusti feministejä: ”Se oli heidän puolelta miesvihaa minua kohtaan”

Tappouhkauksia saanut Aki Manninen murtui kyyneliin tv:ssä – ”Minulla ei ole kuin tyttö ja vaimo, joiden takia jaksan elää”