Kendall ja Kylie Jenner ovat saaneet lokaa niskaansa uuden t-paitamallistonsa tiimoilta. Siskokset poistivat kohutut paidat markkinoilta alle vuorokausi malliston julkaisemisen jälkeen. Paitoja on moitittu muun muassa epäkunnioittaviksi ja ällöttäviksi.
T-paidoissa käytetään musiikkimaailman tähtien kuten Black Sabbathin, Metallican ja Notorious B.I.G.:n kuvia siten, että Jennerin siskosten omat kasvot on heijastettu ikonien kuvien päälle. Epäonnistuneen malliston nimi oli ”One of One”.
Muun muassa Black Sabbathin laulaja Ozzy Osbournen vaimo Sharon Osbourne on päivitellyt sosiaalisessa mediassa kaksikon tempausta.
– Tytöt, ette ole ansainneet sijoittaa kasvojanne ikonien päälle. Pysykää siinä, mitä osaatte, eli huulikiillossa, Sharon napautti.
Myös Notorius B.I.G.:n äiti Voletta Wallace tuomitsi Kendallin ja Kylien t-paidat sanoen, että naisten osoittama epäkunnioitus on häkellyttävää.
Kun paidat oli vedetty markkinoilta, Kylie ja Kendall pahoittelivat tekoaan ja totesivat tämän olevan tilaisuus oppia virheistään. Viimeksi Kendall Jenner joutui silmätikuksi esiinnyttyään kritisoidussa Pepsi-mainoksessa, jossa käytetiin Black lives matter -protestikuvastoa juoman markkinoimiseen.


Kuvat: Twitter / Sharon Osbourne ja Instagram / Voletta Wallace
Artikkelikuvassa Kendall Jenner.
Lähde: Unilad