Kalastajalle sattui erikoinen onnettomuus, kun hänen juuri pyytämänsä meriantura juuttui hänen kurkkuunsa. Kalastajan ystävän mukaan mies suuteli saalistaan, jolloin se pääsi miehen otteesta ja hyppäsi tämän suuhun. Kala oli mitaltaan noin 15 senttiä pitkä.
Kalastaja lakkasi hengittämästä ja hänen sydämensä pysähtyi Iso-Britannian Bournemouthissa tapahtuneen onnettomuuden seurauksena. Ensihoitajat saivat kalan irrotettua miehen kurkusta. Ambulanssityöntekijä Matt Harrison totesi:
– Oli selvää, että kala oli saatava ulos tai potilas ei selviytyisi lyhyestä matkasta Royal Bornemouthin sairaalaan. Olin tietoinen siitä, että minulla oli vain yksi yritys onnistua, sillä jos menettäisin otteeni, tai jos siitä irtoaisi pala ja se uppoaisi syvemmälle, emme olisi voineet tehdä enää mitään muuta tukkeuman poistamiseksi.
Harrison totesi, että kyseessä oli erikoisin työtehtävä, johon hän oli koskaan osallistunut. Ennen ambulanssin saapumista muut kalastajat elvyttivät ystäväänsä. Heistä yksi selvitti:
– Hän suuteli kalaa, ja se hyppäsi hänen kurkkuunsa. Ensimmäisen pyydystetyn kalan suuteleminen on perinne.
Ensihoitajat saivat kalastajan sydämen käynnistettyä uudelleen. Harrison kertoi olevansa tyytyväinen, ettei sydänpysähdyksestä jäänyt miehelle pitkäkestoisia seurauksia.
Lähde: BBC
Kuva: Wikipedia