Miss Suomi -kilpailustakin tuttu Nicole Söderström on muuttanut kaikessa hiljaisuudessa Saksaan, missä hän on aloittanut työt hevosten parissa.

– Tulin Saksaan siis Jasmin Ranta-ahon hevostenhoitajaksi. Ja oon jo tähän mennessä saanut tehdä mielettömästi kivoja juttuja. Tosi kiitollinen tästä mahdollisuutta, Nicole päivitti Instagramiin.

Jasmin Ranta-aho on Suomen parhaita esteratsastajia ja Katiska-huumevyyhdistä tuomitun Niko Ranta-ahon sisko.

Nicole ajautui otsikoihin viime keväänä, kun hän kritsioi Miss Suomi -kilpailua ja jättäytyi pois kilpailusta. Hän on osallistunut kauneuskilpailuun peräti neljä kertaa, mutta on jäänyt joka kerta ilman sijoitusta.

– Olen tavoitellut kruunua neljänä vuonna. Päätin kuitenkin nyt luopua finaalipaikasta. Tämä päätös oli minulle itseasiassa aika helppo. Jo ihan alusta asti mietin monesti, teinkö oikean ratkaisun lähtemällä kilpailuun uudestaan. Kilpailun edetessä tilaisuudet ja koulutukset eivät kiinnostaneet minua enää samalla tavalla kuin ennen. Olen todella kiitollinen kaikista näistä vuosista, mutta en koe sopivani tähän kilpailuun enää. Uskon, että minun persoonani on tarkoitettu johonkin muualle, Nicole Söderström kertoi tuolloin.

Lue myös:

Martina Aitolehti hälytti Stefanin Hangon-asunnolle poliisit – Sofia kommentoi nyt tapahtunutta: ”Kiusaaminen menee yli”

Salatut elämät -näyttelijä Teemu Lehtilä avautuu kuumottavimmasta fanikohtaamisestaan – “Todella käytiin iholle”