Somevaikuttaja Sofia Belórf kertoo Sofian salaisuudet -ohjelmassa, ettei ole ollut enää vuosiin ystävä miehensä Stefan Thermanin ex-puolison ja lapsen äidin Martina Aitolehden kanssa. 

Sofian mukaan Martina on halunnut hankaloittaa pariskunnan elämää. 

– Me oltiin Hangossa Stefanin kanssa. Olin kylppärissä pesemässä meikkejä, kun Stefu tuli yllättäen häkeltyneenä ja järkyttyneenä kertomaan, että luonamme kävi poliisit. Martina oli soittanut poliisit, kun meillä oli ystäviä kylässä. Hänen mukaan käynnissä oli hirveät bileet, kun lapsi oli paikalla, Sofia kertoo ohjelmassa. 

Sofia on ihmeissään Martinan käytöksestä. 

– Me olimme menossa nukkumaan, kun poliisit kävivät luonamme. Ei meillä ollut edes mitään bileitä, kun lapsi oli kotona, Sofia sanoo ja jatkaa:

– Poliisi totesi puhelun aiheettomaksi. Stefu puhalsi myös nollat. Se alkaa menemään hänen kohdallaan uhkailusta tekoihin. Kiusaaminen menee yli. Kaikkea ei pidä jaksaa ja hyväksyä. 

Kuva: Petri Voutilainen

Sofia kertoo myös jaksossa, että he ovat päättäneet Stefun kanssa, etteivät kommentoi suhdettaan lehtien palstoilla.

– Se on ollut paras ja tyylikkäin vaihtoehto. Se on myös tehnyt sen, että Martina on saanut hallita mediaa kertomalla oman puolen tarinastaan. Siellä on vaan hänen tarinansa. Hän haluaa saada uskomaan asioita, mitkä ei ihan pidä paikkaansa.

Sofian salaisuudet discovery+-palvelussa 7.6. alkaen.

Lue myös:

Sofia Belórf avautuu puolisonsa Stefan Thermanin suhtautumisesta julkisuuteen: ”Hänellä on paljon vaikeuksia”

Sofia Belórf ja Kelly Kalonji avautuvat rankoista elämäntilanteistaan – antavat kaksi konkreettista vinkkiä, kuinka päästä yli vastoinkäymisistä

Kelly Kalonji paljastaa Sofia Belórfille, miltä tuntui pudota ensimmäisenä BB-talosta: ”En olisi ikinä uskonut”