Selviytyjät Suomi -ohjelman tuoreessa jaksossa nähdään, kuinka Kristian Heiskari ja Archie Cruz pääsevät palkintotehtävän voitettuaan nauttimaan yltäkylläisestä, merellisestä brunssista, jossa tarjolla oli hyvän ruoan lisäksi myös alkoholia.

Heiskari paljastaa Kristianin heimoneuvosto -ohjelmassaan litkineensä alkoholijuomia lopulta sen verran reilulla kädellä, että kärsi seuraavana päivänä kunnon krapulasta.

– Tämä oli niitä tilanteita, joissa Selviytyjissä meni huolella kännin puolelle. Minulla oli seuraavana aamuna krapula. Päätä särki ja oksetti, Heiskari myöntää.

Heiskari ja Cruz olivat voittoateriansa eteen joutuneet yhdistämään voimansa ja juonittelemaan yhdessä, mikä ei kaikkia heimolaisia miellyttänyt.

– Tuota jaksoa jälkeenpäin katsellessa minulle tuli todella hyvä fiilis siitä, että kuinka paljon jengillä meni ihon alle tuo kisan voitto, Heiskari naurahtaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Metropoli

Heiskarin mielestä pieni sikailu kuuluu Selviytyjien pelin henkeen.

– Draamallisestihan tuo koko jakso keskittyi käytännössä siihen, että ok, pojat olivat sikoja, he pelasivat yhteen ja voittivat ja loppuosa heimosta kiroaa sitä, kuinka sikoja pojat onkaan, Heiskari kuvailee.

– Olihan se vähän sikamainen temppu, mutta no, sitä se peli on, hän alleviivaa.

Katso Kristianin heimoneuvosto -videosarjan tuore jakso täällä.

Lue myös:

Kristian Heiskari paljastaa naiskilpailijan varustautuneen Selviytyjiin seksikkäillä alusvaatteilla: ”Ne kuivuvat ainakin nopeasti”

Kristian Heiskarilla oli vahvoja ennakkoluuloja Suvi Pitkästä kohtaan: ”Ajattelin, että taas toi bimbo narttuilee täällä”

BB-voittaja Kristian Heiskari kommentoi vihdoin Archie Cruzin sekoilua: ”Yhteistyö laitettiin kerrasta poikki”