Chloe Jennings-Whitella, 61, on erikoinen intohimo. Yhdysvaltojen Salt Lake Cityssä asuva nainen on omistanut elämänsä ollakseen kuin alaraajahalvaantunut. Jennings-White on fyysisesti täysin terve ja aktiivinen nainen, jonka jalat toimivat moitteettomasti.
Jennings-White kuitenkin näkee itsensä alaraajahalvaantuneena ja pitää pyörätuolin käyttämisestä. Hän käyttää jalkatukia, jotka lukitsevat hänen polvensa. Hän kertoo identifioituvansa ”transliikuntakykyiseksi”.
Jennings-White ei ole harrastuksessaan täysin ehdoton, sillä kun hänen on noustava portaat, hän nousee pyörätuolistaan ja käyttää jalkojaan kävelläkseen ylös. Hän myös tekee vaelluksia ja hiihtää. Naisen mukaan se ei kuitenkaan tee häntä onnelliseksi. Ollessaan yhdeksänvuotias hän laski pyörällään alas korkealta lavalta, jonka hän oli asettanut paikalliseen puistoon tarkoituksenaan rysähtää alas ja murtaa selkänsä.
Tahallinen pyöräilyonnettomuus ei aiheuttanut Jennings-Whitelle vakavia vammoja. Hän tuli alas niska edellä eikä selkä edellä, niin kuin oli suunnitellut. Silloin hän tajusi, että olisi voinut halvaantua niskasta alaspäin, mikä olisi vammauttanut hänet kokonaan. Sitä hän ei kuitenkaan halunnut. Pian pyöräilyonnettomuuden jälkeen Jennings-Whiten täti halvaantui vyötäröstä alaspäin, mikä sai hänet haluamaan yhä enemmän halvaantumista.
Vuonna 2008 Jennings-Whitella diagnosoitiin harvinainen ruumiin yhtenäiskuvan häiriö, joka on psyykkinen sairaus. Häiriöstä kärsivät uskovat, että he olisivat onnellisempia halvaantuneena tai amputoituna. Jennings-White etsii lääkäriä, joka suostuisi suorittamaan hänelle vaarallisen operaation, jossa hänestä tehtäisiin alaraajahalvaantunut.
Lähde: Meaww
Kuva: Facebook / Chloe Jennings-White