Nyt se on lyöty lukkoon: Madonna esiintyy legendaarisen Super Bowlin väliajalla helmikuussa.
Yhdysvaltain suurin urheilutapahtuma, amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan jokavuotinen loppuottelu kerää vuosittain valtavan määrän katsojia, eräiden lähteiden mukaan jopa miljardi ihmistä seuraisi ottelua television välityksellä. Viralliset lukemat liikkunevat 150 miljoonan katsojan tienoilla, mutta tapahtuma on silti valtava spektaakkeli, ja mainosaika Super Bowl-lähetyksissä onkin maailman kalleinta: 30 sekunnin spotin esitys maksaa noin 2 miljoonaa euroa.
Madonnan esitykseen on huhujen mukaan liittymässä myös Cirque de Soleil, “Aurinkosirkus”, joten media valmistautuu huikeaan näytökseen. Vältetäänkö tänäkään vuonna draamaa, kun tuoreessa muistissa on Janet Jacksonin nännivilautus ja sen saama huomio? 1. helmikuuta 2004 Jacksonin esiintyessä tapahtumassa Justin Timberlaken kanssa, hänen oikea rintansa valahti ulos esiintymisasusta. Tempausta pidettiin tahallisena mediatemppuna ja useat TV-kanavat närkästyivätkin tapahtuneesta. Jacksonia ei jälkeen päin haluttu esiintymään vuoden 2004 Grammy Awards -gaalaan.
Super Bowl on kuuluisa nimekkäistä väliaika-artisteistaan kuten Black Eyed Peas, U2, Bruce Springsteen, Prince ja Rolling Stones. Madonnan uusimman levyn julkaisu, vuoden 2008 julkaistun Hard Candy-kokoelman jälkeen, on sopivasti ajoitettu myöskin kyseiselle helmikuulle.