Maisa Torppa ilmoitti eroavansa kihlatustaan, rallitähti Jari-Matti Latvalasta.

Maisa ja Jari-Matti joutuivat runsaat kaksi viikkoa sitten Maisan salarakaskohun keskiöön. Ensin Jari-Matti vei Maisan sairaalaan sairauskohtauksen jälkeen, joka Maisan mukaan oli aiheutunut siitä, kun Seiska oli seurannut hänen ja hänen ystäväkseen väittämää IT-johtajaa jo pidemmän aikaa.

Maisa ja IT-johtaja kielsivät salasuhteen, mutta Seiska julkaisi paparazzikuvia Maisasta poistumassa miehen luota. Seiskan tietojen mukaan Maisa oli yöpynyt miehen luona ”ainakin yli 10 kertaa”. Myös salarakkaan ex-vaimo kertoi Seiskalle suhteensa päättyneen Maisan vuoksi viime keväänä.

Maisa yritti vakuutella liittonsa Jari-Matin kanssa voineen hyvin kohunkin aikana, mutta viime torstaina hän saapui Monacosta ilman kihlasormusta. Seiskan mukaan Jari-Matti oli perunut uudenvuoden aatoksi suunnitellut häät, mutta Maisa väitti että ne oli vain siirretty. Jari-Matti julkaisi perjantaina tiedotteen, jossa hän ilmoitti että häät Maisan kanssa oli peruttu. Sen jälkeen Maisa myönsi Iltalehdelle jättäneensä kihlasormuksensa Monacoon ison riidan päätteeksi. Maisa oli mielestään vielä yhdessä Jari-Matin kanssa, muttei tiennyt olivatko he enää kihloissa.

Tänään 14.10. kihlaus Jari-Matin kanssa on Maisan Instagram-päivityksen mukaan päättynyt.

Pitkässä päivityksessä Maisa kertoo hänen ja Jari-Matin eronneen, koska pariskuntaa ovat rasittaneet ”entisen tyttöystävän vainoaminen” sekä viimeaikainen median ”ajojahti”. Maisa väittää edelleen, ettei heidän välillään ole ollut kolmansia osapuolia. Maisan mukaan hedän kaltaisensa herkät persoonat eivät kestä julkista ajojahtia ja sen vuoksi he eroavat ja jatkavat ystävinä.

Tässä Maisa Torpan pitkä avautuminen kokonaisuudessaan:

”Jo kolme ja puoli vuotta sitten hämmästyttiin Jari-Matin kanssa siitä, kuinka paljon ihmisiä kiinnosti meidän kahden parisuhde. Annettiin muutamat haastattelut ja kuviteltiin tilanteen siitä rauhoittuvan. Meidän vuodet yhdessä on sujunut pääsääntöisesti todella onnellisesti ja rakkauden täyteisesti. Tietysti on ollut haasteita esim koko aikainen rallin aiheuttama stressi ja Jari-Matin entinen tyttöystävä rallipiireistä, joka vainosi meitä todella pitkään. Tämän vuoden alussa sain tietää jotain aivan täysin musertavaa, mutta siitäkin kaikesta pikkuhiljaa selvittiin. Viime viikot ovat olleet jotain aivan kamalaa ja ne ovat kuluttaneet meidän molemmat todella loppuun. Kuitenkaan parisuhteemme ei ole säröillyt vaan kohu-uutisista huolimatta ollaan yritetty elää tähän asti niin tavallista arkea, kuin mahdollista. Pusujen kera lähdin suunnitellusti Monacoon toiseen kotiimme hakemaan Jari-Matin papereita ja näkemään ystäviäni. Torstaina palasin reissusta ja järkytyksekseni tuloaulassa vastassa odotti TV-kamera, joka juoksi perässäni kommenttien toivossa. En muista koskaan joutuneeni sellaisen pakokauhun valtaan ja silloin tajusimme molemmat rajan ylittyneen pahasti. Aloimme yhdessä Jari-Matin kanssa pohtia asiaa ja tulimme siihen tulokseen, että vaikka rakastamme toisiamme maailman eniten, emme kumpikaan kestä tälläistä ajojahtia. Olemme yhdessä pariskuntana liian kiinnostavia, jotta saisimme elää tavallista rauhallista arkea. Huhujen rikkomiseksi on myös täsmennettävä, ettei väliimme ole tullut kolmansia osapuolia. Koska rakastamme toisiamme niin äärettömästi, annamme toistemme siksi mennä ja jatkamme sen takia elämää ystävinä. Kummallakin meistä täytyy olla mahdollisuus tavalliseen rauhalliseen arkeen ja suomalainen media ei sitä meille annan niin kauan, kuin elämme pariskuntana. Me ollaan molemmat liian herkkiä persoonia kestämään tälläistä median aiheuttamaa painetta. Me pysymme ystävinä ja tuemme toisiamme kaikessa. Emme aijo kommentoida asiaa enempää ja toivomme nyt viimein rauhaa, jotta saamme rauhassa toipua tästä suuresta surusta 💔 Maisa ja Jari-Matti”

Kuvat: Instagram / Maisa Torppa