Suomen tunnetuimpiin julkkiksiin ja somevaikuttajiin lukeutuva Maisa Torppa joutui vuosi sitten melkoiseen pyöritykseen, kun hänestä tehdyt rikosilmoitukset nousivat otsikoihin. Useat mediat uutisoivat Torpan kyhäilleen tutuistaan perättömiä lastensuojeluilmoituksia ja loukanneen ihmisten kunniaa.

Nyt Torppa käy läpi vuoden takaista tilannetta omalla, yksityisellä Instagram-tilillään. Hän kertoo saaneensa tällä viikolla poliisilta päätöksen, jossa todetaan ettei Torpan katsota syyllistyneen rikokseen.

– Lehtiin annettiin kamalia haastatteluita ja someen laitettiin syyttäviä ja mollaavia päivityksiä, Torppa kuvailee tapahtunutta Instagramissa.

– Itse olen koko ajan tiennyt etten ole koskaan mitään laitonta tehnyt, joten en jaksanut tällaiseen julkiseen pelleilyyn lähteä mukaan, hän täsmentää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Torppa iloitsee saamastaan päätöksestä.

– Tänään tuli taas yksi päätös, jossa poliisin mukaan ei ole mitään syytä epäillä, että olisin henkilön kunniaa loukannut tai että olisin mitään perätöntä lastensuojeluilmoitusta tehnyt. Jo toinen loistava ja meille alusta asti selvänä ollut päätös tälle viikolle!

Perättömien rikosilmoitusten tekeminen ja vieminen julkisuuteen kertoo Torpan mielestä vain tekijästä itsestään.

– Äärimmäisyyksiin mennyttä kiusaamista, Torppa kuittaa.

Lue myös:

Maisa Torppa teki viimeisen lupauksen – ajaa nyt eutanasian laillistamista – ”Loppu voi olla tuskallinen”

Maisa Torppa ei sulata hänestä tehtyjä kohuotsikoita – kommentoi itkien painoaan: ”Minä en ole lihava”