Nyt on tarjolla kuumaa tavaraa, kun Marika Fingerroos vastaa vloginsa uusimmassa jaksossa katsojien hänelle lähettämiin kysymyksiin.

Heti alkuun Marika pääsee vastaamaan, voisiko hän harrastaa seksiä naisen kanssa. Hänellä on rehelliseen vastaukseensa myös selkeä perustelu. Katso videolta, mikä se on!

Entä seksi kuukautisten aikana? Marikalla on asiasta paljon tietämystä ja hän kertoo, miten kuukautisten aikana harrastetusta seksistä voi olla jopa hyötyä. Hän muistuttaa kuitenkin muutamasta tärkeästä seikasta, jotka on hyvä ottaa huomioon.

Marika vastaa tässä jaksossa moniin muihinkin kysymyksiin, kuten esimerkiksi ”Kiihotutko, kun näet miehen roiskivan spermaa?” ”Rikas mies ja huono seksi, vai köyhä mies ja hyvä seksi?” ”Mikä on seksissä parasta?” ”Oletko nuollut pillua?” ”Millainen ”muna” unelmakumppanillasi pitäisi olla?” ”Oletko harrastanut ryhmäseksiä?” ”Minkä ikäisenä oli eka kertasi?” ”Kuinka monen desin rinnat sinulla on?” ”Mitä arvostat suhteessa?”

Katso alta Marikan sensuroimattomat vastaukset edellä mainittuihin sekä moniin muihin katsojien lähettämiin kysymyksiin. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katso myös muut Marikan vlogin jaksot:

Liika läträäminen

Peliriippuvuus

Anaaliseksin aloituspakkaus

Seksileluesittely

Noloimmat kokemukset

Irtoseksiä? Mikäs siinä!

Jos on sellainen hervoton jorma, niin…

Mitä teen sunnuntaisin?

Mikä on naisten ongelma?

Swingers – kiinnostaako parinvaihto?

Peppu kuntoon kotikonstein!

Fitness yököttää minua

Inhoan salia

Rakkaudentunnustukset somessa kielivät ongelmista kotona

Välinpitämättömät vanhemmat ja lellityt lapset

Ihan järkyttävä tuo mun varvas

Mikä rinnoissa ihastuttaa ja vihastuttaa?

Suora seksivinkki: Ota hänet brutaalisti

Seksi parisuhteessa

Eduskunnasta puuttuu munaa

Kun naiset antavat ymmärtää, mutta eivät ymmärrä antaa

Kuva: Instagram / Marika Fingerroos