Monissa kodeissa on varmasti hamstrattu säilyvää ruokaa, esimerkiksi tölkkiruokaa. Mutta kannattaa muistaa, että nekään eivät kestä ikuisesti. Mies, nimeltään Mat, sai käsiinsä tölkkiruokaa, joka oli mennyt vanhaksi jo pari vuosikymmentä, koska tämä ruostunut tölkki oli päivätty vuodelle 1995.

Ehkä tätä tölkkiä ei ollut raskittu avata, koska se oli erikoista Spider-Man pastaa eli Hämähäkkimiehen kuvalla varustettu pastalla täytetty tölkki. Ei sen sisältö kuitenkaan näyttänyt enää miltään pastalta, vaan ihan muulta. Sisällöstä löytyi myös yllättävä asia.

Kun Mat avasi tölkin, oli sen sisältö kutistunut pieneen kokoon ja se näytti ruskealta mönjältä. Mutta kun hän katsoi tölkissä olevaa kuvaa Hämähäkkimiehestä, näytti yksi tämän mönjän osa yllättäen ihan samalta, kuin kuvan Hämähäkkimies. Joten tästä voisi ehkä päätellä, että vain supersankari voi selvitä tölkissä ehjänä näin kauan.

Monet muutkin ovat tästä innostuneet avaamaan vanhoja tölkkiruokia, ja on löytynyt vielä tätäkin vanhempi vuoden 1990 Turtles (Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat) -pastatölkki. Sen sisältö näyttikin yllättäen vielä ihan pastalta.

Lähde ja kuvat: Twitter