Travelodge-hotelliketju on listannut erikoisimmat esineet, joita asiakkaat ovat unohtaneet huoneisiinsa ympäri Britanniaa.
Ehdoton vuoden 2012 ykkönen on Harry Potterin käyttämä sauva, jonka väitetään olleen mukana elokuvan kuvauksissa. Kakkoseksi kiilaa silikoni-implantit, joita joku on jostain syystä kanniskellut mukanaan. Joku vieras taas oli lähtenyt niin kiireellä, että oli unohtanut ottaa lemmikkiminipossunsa mukaan.
Huoneista on löytynyt myös ämpärillinen eläviä rapuja, timantein koristeltu iPhone ja lottokuponki, jossa oli huomattava voitto. Erään suositun brittiläisen saippuasarjan työryhmän palaveri oli ilmeisesti lipsahtanut juhlinnan puolelle, sillä huippusalainen käsikirjoitusnippu jäi huoneeseen.
Ryhmä nuoria naisia oli raijannut mukanaan valtavan suihkurusketuskopin valmistautuakseen bileiltaan, ja vieläpä onnistunut olemaan huomaamatta sitä lähtiessään. Asiakkaat kanniskelevat mukanaan myös tukkueriä. Joku oli unohtanut pahvilaatikon, jossa oli pari sataa kuningatar Elizabethia esittävää naamaria. Toinen asiakas taas oli ilmeisesti varautunut säästämään minibaarikuluissa ottamalla mukaansa matkalaukullisen suklaapatukoita.