Nainen osti uuden auton ja toi vanhan autonsa vaihdossa myymälään, mutta kukaan ei katsonut hanskalokeroon, jonne oli unohtunut asiakkaan omaisuutta.

Australialaisen autokaupan henkilökunta koki pienen järkytyksen, kun he katsoivat vaihtokaupassa ostamansa auton hanskalokeroon. Sieltä löytyi 20-senttinen ja todella paksu dildo, jonka asiakas oli unohtanut sinne.

Dildon löysi 27-vuotiaan Heather Duffyn kollega, joka esitteli yllättävää löytöään muulle henkilökunnalle.

– Ollaan rehellisiä. Kaikilla meillä on seksileluja, mutta tavallisesti niitä löytyy sängyn vieressä olevan pöydän laatikosta, eikä autojen hanskalokeroista. Olin todella yllättynyt, toteaa Heather.

Autoliike lähestyi asiakasta nettisivujen kautta, jossa hänelle kerrottiin hienovaraisesti lokeroon unohtuneesta esineestä.

– Kun soitin asiakkaalle yhteyden saatuani, niin hän oli aluksi aivan pökerryksissä ja todella nolostunut, mutta kerroin, että saimme hyvät naurut tästä, niin hänkin osasi nauraa asialle, kertoo Heather.

Lokeron sisältö saattaa jäädä sille tielleen, sillä autokaupassa asioinut nainen kertoi muuttavansa toiseen maahan ja lisäsi viestiin neljä itkevää hymiötä.

Myöhemmin tarina sai jatkoa autokaupan palautesivulla, jossa joku totesi varsin avoimesti seuraavaa:

– Mikäli asiakas jättää noutamatta ”ei niin pienen lelunsa”, niin ehkä minä voisin kunnioittaa esinettä ja antaa sille asianmukaisen hautauksen, sekä pitää muistopuheen. Tai sitten voisin pitää livelähetyksen netissä, jossa voisimme kaikki surra yhdessä, kirjoitti nimeltämainitsematon henkilö.

Lähde: Ladbible

Kuva: Pixabay