Niko Saarisen ja Jonna Saaren suositussa Nikotellen-podcastissa saadaan jälleen kuulla korvia kuumottavaa K18-puhetta, kun vuorossa on ”The kullijakso ja ripaus pimpukkaa!”

Peniksen lisäksi ohjelmassa siis sivutaan myös naisen sukupuolielimiä ja miten esimerkiksi voi tietää, koska nainen saa orgasmin. Kaksikko käy asiaa läpi ja molemmat toteavat, että melko vaikeaa sitä on nähdä, vaikka Jonna valaiseekin hyviä osviittoja, joita voi tarkkailla.

Sitten Nikolle muistuu elävästi mieleen tapaus ajoilta, kun hän toimi chat-juontajana MTV3-kanavalla ”chatin kultaisina aikoina”.

Niko kertoo, että tuolloin eräs juontajatyttö teki yölähetyksessä jotain todella yllättävää. Hän nimittäin treenasi yövuorossa geishakuulilla samaan aikaan, kun teki suoraa lähetystä, ja kertoi siitä vielä katsojillekin!

Niko muistaa, että tempaus aiheutti hurjasti viestiliikennettä ohjelmaan. Ensin nainen arvuutteli katsojia, mitä oli tekemässä, mutta paljasti sitten Nikon mukaan asian täysin estottomasti: ”Arvatkaa mitä mä teen? Mulla on kuulat pillussa ja mä treenaan lihaksii!”

Nikon mukaan nainen ei saanut asiasta edes varoitusta, koska takavuosina yö-chatissa puhuttiin varsin tuhmiakin asioita.

Kuuntele Nikon ja Jonnan K18-paljastukset Nikotellen-podcastin uusimmasta jaksosta alta tai täältä!

Jakso on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Nikotellen-podcastin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.

Sarja löytyy myös Apple Podcasteista

Metropoli ja Nikotellen ovat myös Instagramissa.