Suomen kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäen kostea illanvietto Sothshin talviolympialaisissa inspiroi Saana Uimosen ja Kirsikka Kopposen tekemään Facebookiin kilpailun; jos 10 00 ihmistä tykkäisi sivustosta, Paavo Arhinmäki kutsuttaisiin 8.3. Helsingin The Circuksessa järjestettäviin Suomen Suurimpiin Sikabileisiin.
Kun tykkäysmäärä täyttyi, Saana ja Kirsikka lähettivät Arhinmäelle sähköpostitse audienssipyynnön, jotta he voisivat viedä kutsun hänelle henkilökohtaisesti. Arhinmäen edustajalta tuli kielteinen vastaus tyttöjen audienssipyyntöön. ”Kaveria ei jätetä”, päättivät Saana ja Kirsikka, ja lähtivät eilen eduskuntaan viemään kutsua.
Eduskuntatalon portailla tytöt kohtasivat kokoomuksen Ben Zyskowiczin ja yrittivät saada hänet puhumaan Paavon ympäri. Beniltä ei saatu apua, eikä Veltto Virtaselta, joka ei suostunut ottamaan asiaan kantaa. Tytöt kuitenkin pääsivät eduskuntatalon sisälle parvekekatsomoon, josta he vilkuttivat istunnossa olevalle Arhinmälle. Paavo ei reagoinut tyttöihin mitenkään, mutta vahtimestari poisti tytöt nopeasti eduskuntalosta.
Tehtävän epäonnistuttua Saana ja Kirsikka eivät vieläkään luovuttaneet. He haluavat Paavon saavan kutsun vuosisadan bileisiin, joten he päättivät levittää etsintäkuulutuksia Paavo Arhinmäestä ympäri pääkaupunkiseutua. Tytöt toivovat saavansa yhteyden Paavoon ennen huomenna illalla alkavia juhlia. Saana ja Kirsikka tekevät Suomen Suurimmissa Sikabileissä ensiesiintymisensä The Booster Girlseinä.
Alla kuvasarja eilisen tapahtumista.
saana-kirsikka-arhinmaki0
saana-kirsikka-arhinmaki2
saana-kirsikka-arhinmaki1
saana-kirsikka-arhinmaki3
saana-kirsikka-arhinmaki4
saana-kirsikka-arhinmaki5
saana-kirsikka-arhinmaki
[button1 url=http://www.lippupalvelu.fi/event/suomen-suurimmat-sikabileet-lippuja/127215]OSTA LIPUT SIKABILEISIIN TÄÄLTÄ![/button1]