Supersuositun poptähden Robinin uusi single ”Kipinän hetki feat. Elastinen” on Suomen jääkiekkojoukkueen virallinen MM-kisabiisi. Tänään julkaistulla musiikkivideolla ovat mukana urheilumaailman tähdet Kiira Korpi, Pekka Hyysalo sekä jääkiekkolegendat Jari Kurri ja Raimo Helminen.
Isoksi hitiksi povattu ”Kipinän hetki” kertoo intohimosta, joka yhdistää niitä, joilla on palava halu saavuttaa unelmansa ja kuunnella sydäntään.
– ”Kipinän hetki” on voimaa antava biisi ja siinä on suuri intohimo taustalla. Jos haluat olla hyvä jossain jutussa, sen eteen täytyy tehdä kovasti töitä ja vaikka välillä olisi vaikeitakin hetkiä, niin pitää vaan jaksaa uskoa onnistumiseen. Ja sitten kun siinä tekemisessä onnistuu – oli se mitä tahansa – niin se on siinä se kipinän hetki, Robin kertoo biisistä.
– Robinin kanssa työskentely on helppoa ja meillä synkkaa täydellisesti. Virtaa ja energiaa riittää kun yhdistämme voimamme!, Elastinen kertoo yhteistyöstä.
– ”Kipinän hetki” sopii hyvin kisabiisiksi. Kaikki jotka pelaavat Suomen maajoukkueessa, ovat aloittaneet pelaamisen jo nuorena ja vaikka ovat lahjakkaita hommassa, MM-tasolle pääseminen on vaatinut heiltä todella paljon työtä. Maajoukkueeseen pääsy ja Suomen voitto – se on varmasti heille se kipinän hetki, Robin uskoo.
MM-kisakappaleeseen kuvattu Joonas Kenttämiehen ohjaama eeppinen video (katso artikkelin yläosasta) julkaistiin tänään.
– Videota kuvattiin kolme päivää ja sitä oli tosi kivaa tehdä. Elastisen kanssa meillä oli tosi hauskaa ja jäi oikein hyvä fiilis kaikesta, yhteistyö jatkuu varmasti tämänkin jälkeen. Tämä on ehdottomasti yksi parhaista musavideoista mitä mulla on ikinä ollut! Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, Robin summaa.
”Kipinän hetki” -single julkaistiin 17.4. ja kappale on jo nyt radioista tuttu. Sinkku nousi suoraan iTunes-listan ykköseksi ja Spotify-listalla se on jo ollut parhaimmillaan sijalla kaksi.
Robin on tehnyt suomalaista musiikkihistoriaa julkaisemalla kolmen vuoden aikana neljä studioalbumia, kolme dvd:tä ja kaksi remix-albumia, joita on myyty yhteensä 500 000 kappaletta. Nuoren lahjakkuuden viimeisin albumi 16 on myynyt triplaplatinaa ollen ylivoimaisesti viime vuoden myydyin albumi Suomessa. Maaliskuussa albumista julkaistiin 16 Stadion Deluxe -versio, jolla ”Kipinän hetki” on mukana. Levyn suosiota ovat siivittäneet jo aiemmin kultaa myyneet singlet ”Kesärenkaat”, ”Parasta just nyt”, ”Paperilennokki” ja ”Sua varten.”