Salatut elämät -sarjasta tunnettu näyttelijä Inna Tähkänen on synnyttänyt esikoislapsensa. Tähkänen paljasti iloisen uutisen viikonloppuna omalla Instagram-tilillään.

Tuoreessa julkaisussaan Tähkänen kertoo, että lapsen syntymä tuli hänelle totaalisena yllätyksenä. Hän kuvailee hakeutuneensa Tampereen yliopistollisen sairaalan päivystykseen alunperin ainoastaan tarkastaakseen arvonsa. Lopulta Tähkänen lähti sairaalasta onnellisena vauva kainalossaan.

– Viikko sitten lauantaina menin iltapäivästä Taysiin päivistykseen (taas) ihan vaan checkaamaan arvot. Enpä silloin tiennyt, että palattaisiin seuraavan kerran kotiin tasan viikon päästä tuliaisen kanssa, Tähkänen muotoilee tekstissään.

– Ei ollut helpoin viikko by far, mutta tiedän että tästä kesästä tulee paras ikinä, hän jatkaa.

Tähkänen on lisännyt päivityksensä oheen kolme kuvaa, joista ensimmäisessä hän poseeraa kauniisti pyöristyneen raskausvatsansa kanssa. Toisessa kuvassa Tähkänen seisoo samassa paikassa vastasyntynyt vauva sylissään.

Kuvarullan kolmas kuva on napattu sairaalasta, jossa Tähkänen on lähdössä vauvansa ja näyttelijäpuolisonsa Julius Martikaisen kanssa kotiin.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Voin myöhemmin avata synnytystarinan, jos kiinnostuneita on. Nyt täytyy antaa kokemuksen prosessoitua, Tähkänen toteaa.

– Kiitos niin hyvästä hoidosta Tays. Vietettiin oikein tapahtumarikas resortviikko teillä. Parhaana matkakumppanina nyt ja aina Julius Martikainen, tuore äiti summaa.

Tähkäsen vauvauutinen on kerännyt runsaan määrän onnitteluja naisen ystäviltä ja faneilta.

– Paljon onnea teiden perheelle! Ihanaa, näyttelijä Ilona Chevakova toivottaa.

– Onnea niin paljon! komppaa näyttelijä Maarit Poussa lukuisten sydänemojien kera.

– Onnea, iloitsee puolestaan näyttelijä Tiia Elg.

Lue myös:

Esikoistaan odottava Inna Tähkänen puhuu rehellisesti raskaudestaan – näin muut Salkkarit-näyttelijät reagoivat vauvauutiseen!

Salatut elämät -tähti Inna Tähkänen paljasti iloisen perheuutisen: ”Meidän kesäyön unelma”