Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Susanna Indrén on paistatellut jo pitkään kohuotsikoissa. Tänään maanantaina (11.1) hän joutui jälleen oikeuden eteen ex-miehensä Samulin kanssa. Hänen ex-miehelle luettiin syytteet törkeästä petoksesta, törkeästä maksuvälinepetoksesta ja identiteettivarkaudesta.

Susanna kertoi taannoin Metropolille ex-miehen vieneen häneltä tuhansia euroja avioliiton aikana. Susanna oli antanut verkkopankkitunnukset miehelle laskujen maksamista ja ruokaostoksia varten. Hänelle tuli täytenä yllätyksenä, että mies jätti maksamatta laskut ja siirsi rajoja omille tileille ja tehtaili hänen nimissään lainahakemuksia ja luottokorttisopimuksia.

Susanna ajautui omien sanojen mukaan ulosottoon ex-miehensä toiminnan takia.

– Yritin pitää itseni pois ulosotosta. En onnistunut, en ollut tajunnut, millaisista summista oli kysymys. Nyt äskettäin olen maksanut niitä pois yli kymppitonnilla, Susanna kertoi oikeudessa.

Ilta-Sanoman mukaan Susannan korvausvaatimus oikeudessa onkin yli 47 000 euroa. 

– Silloin kun olimme parisuhteessa, totta kai luotin häneen. Siinä kohtaan vasta huomasin tilanteen, kun laskuja ei ollut maksettu, Susanna kertoi oikeudessa.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös: 

Susanna Indrénin ex-miehelle rajut syytteet – kuristi ja uhkasi tappaa leipäveitsellä!

Seiska: Salkkareista tuttu Susanna Indrén vastaa pahoinpitelysyytteisiin – yritti puolustaa omaisuuttaan