Seiska on keräillyt jo noin vuoden ajan tietoja räppäri Cheekin eli Jare Tiihosen, 37, visusti salassa pitämästä rakkaasta.

Vuosi sitten elokussa Cheek veti jäähyväiskeikkansa Lahdessa ennen eläköitymistä konserttilavoilta, ja jo tuolloin vip-aitiossa istui brunetti kaunotar. Sama nainen on nähty Tiihosen mukana usein myös sen jälkeen ja Seiskan mukaan nainen asuu yhdessä Tiihosen kanssa kattohuoneistossa Helsingin Töölössä.

Nyt Seiska on julkaissut lisää tietoja mystisestä salarakkaasta. Lehden mukaan hän on näytellyt lapsena kotimaisissa tv-sarjoissa. Tumma kaunotar on 23-vuotias, joten pariskunnalla on ikäeroa lähes 15 vuotta.

Seiskan mukaan salarakas on menneen vuoden aikana nautiskellut Tiihosen kanssa luksuselämästä. Hän muun muassa kulkee Jaren mukana paikasta toiseen upealla valkoisella Rolls Roycella ja matkustelee luksuskohteisiin ulkomaille. Pariskunta on lehden mukaan yrittänyt piilotella yhdessäoloa matkoillaan varsinkin lentokentillä, mutta ainakin Sri Lankan paratiisisaarella heidät on bongattu läheisissä tunnelmissa.

Seiska on julkaissut painetussa lehdessä paparazzikuvia pariskunnasta, kun he olivat juhlimassa F1-tähti Valtteri Bottaksen 30-vuotissyntymäpäiviä Kulosaaren Casinolla Helsingissä.

Lähde: Seiska