Savonlinnassa perheensä kanssa asuva vaaleakutrinen venäläislähtöinen Pasha Podzniakova, 20, häkellyttää Instagramissa yli 654 000 seuraajaansa etenkin jättimäisillä luomurinnoillaan.

Marraskuun alussa Pasha kertoi Seiskalle haluavansa joskus seurustella tummaihoisen miehen kanssa ”ulkonäön sekä piirteiden vuoksi” ja paljasti miesihanteikseen jenkkiräppäri Asap Rockyn ja Hollywood-tähti Matthew McConaugheyn.

Hiljattain povipommi koki elämänsä yllätyksen, kun hän sai Instagram-tililleen yksityisviestin ihannoimaltaan mieheltä.

ASAP Rocky lähetti minulle viestin ja kysyi, kuka oikein olen. En voinut uskoa sitä todeksi! Pasha hämmästeli Seiskalle.

– Mie vastasin hänelle olevani blondi Suomesta, ja pyysin häntä lähettämään viestin, jos eksyy joskus Suomeen. Hän vastasi tulevansa kyllä vielä Ruotsiin ja kutsui minut sitten luokseen Lontooseen.

Pasha harmitteli Seiskalle pettyneenä, ettei voi matkustaa Lontooseen, koska hänen pysyvän oleskelulupahakemuksensa käsittely on vielä kesken Suomessa.

ASAP Rocky (oikea nimi Rakim Mayers) on maailmankuulu jenkkiräppäri, joka aiheutti kesäkuussa suuren kohun Tukholmassa osallistuessaan pahoinpitelyyn. Mies sanoi toimintansa olleen itsepuolustusta, mutta Ruotsin oikeudessä sitä ei uskottu ja hän sai kahden vuoden ehdollisen vankeustuomion. Forbes-lehden mukaan ASAP Rockyn omaisuus oli vuonna 2016 14,5 miljoonaa dollaria eli noin 13 miljoonaa euroa.

ASAP Rocky nauttii seksikkäiden naisten seurasta, kuten alta näkyy.

Alla lisää Pasha Podzniakovan kuumia kuvia!

Lähde: Seiska

Kuvat: Instagram / missparaskeva / asaprocky