Seiska: Väärinkäytöskohuissa ryvettynyt entinen kansanedustaja Jani Toivola raivosi ravintolassa ”naama punaisena”

Metropoli
Jani_Toivola_2015-Wikimedia-Commons-crop

Entinen vihreiden kansanedustaja Jani Toivola ryvettyi viime syksynä lukuisissa kohuissa, kun iltapäivälehdet paljastivat, että mies oli käyttänyt vaalikauden aikana taksikorttia veronmaksajien piikkiin (myös sairaslomalla) yli 22 000 eurolla. Lisäksi hän nosti korotettua asumislisää yli 9 000 euroa Riihimäellä sijaitsevasta tyhjillään olevasta asunnosta ja sai yhteensä 31 500–36 800 euroa kouluvierailuista Lasten ja nuorten säätiön puolesta, jonka hallituksen jäsenenä hän oli toiminut.

Toivola ei asettunut ehdokkaaksi uudelle vaalikaudelle, mutta kuohunta hänen ympärillään on jatkunut edelleen. Seiskan mukaan Toivola bongattiin huhtikuussa  helsinkiläisestä ravintolasta tuntemattoman miehen seurasta. Toivolan käytös ravintolassa oli Seiskan mukaan ala-arvoista.

– Jani sai yhtäkkiä oudon raivokohtauksen seuralaiselleen ja ryhtyi huutamaan tälle naama punaisena. Ravintola oli täynnä asiakkaita, ja ex-kansanedustaja sai osakseen paheksuvia katseita, silminnäkijät kertoivat Seiskalle.

Lähde: Seiska

Kuva: Wikimedia Commons

Ota Huuhkajien otteluun huima jättikerroin!

  • Jos Huuhkajat tekee Belgiaa vastaan yhdenkin maalin, saat 1€ vedolla huikean 50€ voiton.
  • Avaa pelitili iBetille ja tee talletus, joka kaiken lisäksi tuplataan. Esimerkiksi 25€ talletus antaa 50€ pelirahaa.
  • Lyö 1€ veto kohteeseen ”Kotijoukkue tekee yli 0.5 maalia”. Jos Huuhkajat osuu Belgian verkkoon edes kerran, voitat 50 euroa.
Ota jättikerroin 50.00
  • Luetuimmat
  • Uusimmat