Vuoden 2010 Miss Suomi ja juontaja Viivi Pumpanen jatkaa syyskuussa MTV3-kanavalla alkavan Posse-sarjan juontajana.

– Fiilis on hyvä, odottava ja jännittävä niin kuin aina. Sen verran monta vuotta on takana ohjelmaa, että tiedostan, että luvassa on paljon sellaista, mitä ei osaa odottaa, Viivi kertoo Metropolille.

Posse-sarjassa on totuttu näkemään hurjia temppuja ja erilaisia osioita, joissa on mukana Suomen eturivin julkisuuden henkilöitä. Tulevalla kaudella sarjassa nähdään kaksi uutta osiota: Kuka pääsee lähemmäksi? ja Possen arkki.

LUE MYÖS: Posse-sarja saa kaksi uutta osiota – HP paljastaa: ”Se on todella hauskaa ja hermoja raastavaa”

Kuka pääsee lähemmäksi? -osiosta on tullut yksi Viivin suosikeista.

– Se on uusi suosikki ja toivottavasti pääsemme tekemään sitä tulevaisuudessa lisää.

– En ole koskaan inhonnut mitään osiota. Tai olen, sähköpantoja. Niistä en tykkää. Ne eivät ole yhtään ystäviäni. Kun näen niitä, välttelen niitä ja olen hyvin pienenä nurkassa.

Kuva: Petri Voutilainen

Putous-sarjassa on tehty stuntteja, joita myös Viivi on päässyt suorittamaan.

– Niissä on ollut räjähtävää energiaa. Niiden tekemisessä parasta on, että pääsee haastamaan itseään turvallisissa olosuhteissa ammattilaisten kanssa.

– Kuvauksissa on ollut myös läheltä piti -tilanteita. Kaikki on ollut harkittuja riskejä, ja koko työryhmästä pidetään kuvauksissa hyvää huolta.

Viivi kertoo, ettei hänelle ole jäänyt yhdestäkään tempusta traumoja tai pelkoja.

– Kaikki lähtee omasta asenteesta. Mikään ei tule yllätyksenä, mitä teemme. Se on mielestäni avaintekijä siihen, ettei pelkoja pääse syntymään. Jokaisella meillä voi olla fobioita ja pelkoja, mutta tärkeää on, että kaikkien omia rajoja kunnioitetaan.

Lue myös:

Seiska: Viivi Pumpanen ja kiekkoilijarakas menivät naimisiin – juhliin osallistui suuri joukko julkisuuden kasvoja!

Duudsoneiden Jarppi yllättää Kuutamolla-totuudellaan: Olen antanut ruusun Brad Pittille!

Ex-missi ajautuu aina otsikoihin, kun Duudsoneiden HP julkaisee alastonkuvia: ”Olemme nauraneet, että tässä on toistuva kaava”