Tauskin ja Henna Peltosen välejä on selvitelty eri lehtien palstoilla, mutta nyt miehen ex-vaimo Virpi Kätkä on kertonut ei-niin-mairittelevia asioita tämän osallistumisesta lastensa elämään.
– Lapsemme saavat viettää isän sekä äidin luona aikaa tasapuolisesti. Tämä on suuri työvoitto minulle, sekä ennen kaikkea lapsillemme, Tauski kertoi eilen Iltalehdelle. Virpin mukaan Tauski ei kuitenkaan ole halunnut tavata lapsiaan, vaikka heillä on ollut yhteishuoltajuus jo kahden vuoden ajan. Sopimuksen mukaan lapsilla on mahdollisuus vietää aikaa niin isänsä kuin äitinsä kanssa tasapuolisesti.
Virpi kertoo, että Tauski lopetti yhteydenpidon lapsiin heidän eronsa jälkeen. Heidän 6-vuotias poikansa on tavannut isänsä kerran reilu vuosi sitten. Ex-pariskunnalla on myös 4-vuotias tyttö.
– Laitoin viestiä poikani puhelimesta, että jos isi voisi soittaa pojalle. Tauski syytti minua häiriköinnistä, Virpi kertoo ja sanoo, että yhteydenpidon katkaiseminen lapsiin on ollut miehen oma valinta.
Tauski otti nyt yllättäen yhteyttä ja halusi tavata lapset. Kätkän mukaan on hienoa, jos Tauski vihdoin haluaa osallistua lastensa elämään.
– Lasten kannalta se on mahtava juttu. En kuitenkaan kutsuisi asiaa miksikään työvoitoksi, koska hänellä on ollut aina mahdollisuus nähdä lapsiaan, Kätkä kummastelee.
Lähde: IL