Teinityttö kuoli ”luottokortti”-huumeeseen

Englannin Manchesterissa järjestettiin maanantaina nuorille tarkoitettu Don’t Let Daddy Know –tapahtuma. Tilaisuuteen osallistunut 17-vuotias tyttö kuoli otettuaan ekstaasia. Kyseinen pillereinä otettava huume tunnetaan nimellä ”MasterCard”.
Teinityttö oli juhlimassa Britanniassa pidettävää vapaapäivää poikaystävänsä kanssa. Ensihoitajat kutsuttiin klubille, mutta he eivät voineet enää pelastaa tyttöä. Hän kuoli myöhemmin sairaalassa.

– Hän ei ollut koskaan aikaisemmin käynyt tämänlaisissa juhlissa, tai yökerhossa. He olivat nuoria rakastavaisia, jotka menivät yhdessä klubille. Hän otti pillerin ensimmäistä kertaa ja katastrofi oli iskenyt. Koko perhe on järkyttynyt. Emme tiedä miten autamme toisiamme. Hän oli hymyilevä, lämmin ja rakastava tyttö. Hän piti huolta vammaisesta veljestään ja nuoremmasta sisarestaan, poikaystävän isä kertoi.
Paikallinen poliisi kehottaa kaikkia samaa huumetta ottaneita hakeutumaan hoitoon. Poliisin edustajan mukaan pilleri vaikuttaa elimistössä, vaikka sen ottamisesta olisi jo kulunut tunteja.
Tapahtuman järjestäjä vahvisti kuolemantapauksen ja kertoi selvittävänsä tapausta yhteistyössä poliisin kanssa.
Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Wikimedia Commons